Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Gaură" de 16 milioane de euro la FCSB. Mihai Stoica: "Nu-mi convine. Clubul nu e sănătos financiar" | EXCLUSIV

"Gaură" de 16 milioane de euro la FCSB. Mihai Stoica: "Nu-mi convine. Clubul nu e sănătos financiar" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a confirmat datoriile uriaşe acumulate de FCSB către Gigi Becali, principalul finanţator al echipei. "Gaura" din bugetul clubului este una foarte mare, iar oficialul "roş-albaştrilor" nu este încântat de această situaţie.

Mihai Stoica a oferit detalii despre cum s-a adâncit "gaura" de aproximativ 16 milioane de euro în bugetul FCSB. Totuşi, preşedintele Consiliului de Administraţie al "roş-albaştrilor" nu este îngrijorat că s-ar putea ajunge la faliment.

Mihai Stoica, nemulţumit că FCSB are datorii uriaşe către Gigi Becali: "Nu-mi convine"

Transferurile făcute de FCSB pe bani mulţi, din ultima perioadă, care nu au funcţionat aşa cum şi-a dorit clubul au adus "gaura" financiară, iar Mihai Stoica nu este mulţumit de situaţie.

"Cam pe acolo, da. Chiar vreo 16, cred. Cu 1,5 milioane Compagno, 1,7 Miculescu, 850.000 de euro Radaslavescu. Se strâng, în momentul în care cumperi jucători. 600.000 de euro Baba Alhassan. La un moment dat ajunsesem cu salariile foarte bine, dar lotul era destul de subţire.

Nu, acum chiar nu, nu e sănătos financiar clubul, dar eşti e pe primul loc la opt puncte diferenţă. Acum sunt bani, la Gigi chiar nu se pune problema de 15-20 de milioane de euro, ştim foarte bine ce putere de cumpărare are. Mie nu-mi convine", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdatoriigigi becalibanisuperliga 

viewscnt
Articole similare