You are here:

Gaz Metan - Astra. Dacă nu se amână partida, acesta e cel mai indicat pronostic pentru pariori!

Gaz Metan - Astra. Dacă nu se amână partida, acesta e cel mai indicat pronostic pentru pariori!

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Gaz Metan - Astra Romania 27.02.2018. Mare atenţie la această partidă. La Mediaş, la fel ca în toată ţara, este ger puternic şi ninge. La ora jocului vor fi -10 grade Celsius. Aşadar, e posibil ca organizatorii să amâne partida pentru o altă zi.

Ponturi pariuri Gaz Metan - Astra Romania 27.02.2018

Gaz Metan a practic un fotbal plăcut ochiului în 2018, dar fără succes însă. A pierdut la limită jocurile cu FCSB şi Astra, în care a şi marcat, şi a dezamăgit cu modesta Juventus, împotriva căreia a remizat alb.

Sezonul regulat l-a încheiat cu o altă înfrângere, 0-1 la Botoşani. Cupa ar reprezenta un obiectiv, însă e greu de crezut că medieşenii pot ajunge până în finală, ţinând cont de adversarele care au mai rămas în competiţie. 

Ponturi pariuri Gaz Metan - Astra Romania 27.02.2018

Pentru giurgiuveni, anul a început bune. În cele patru etape din 2018, Astra a înregistrat două victorii, o remiză şi o înfrângere. Prima dintre aceste victorii a venit chiar împotriva echipei antrenate de Cristi Pustai. Un spectaculos 4-3, în care Balaure, Matei, Urko Vera şi Moise au marcat pentru giurgiuveni. Rondon, în două rânduri, şi Marius Constantin au marcat pentru Mediaş.

Cum spuneam, Astra va avea din nou ocazia să se lupte pentru campionat. Va intra în playoff la opt puncte în urma liderului CFR Cluj. În Cupă, Astra a avut ceva emoţii. După o victorie lejeră cu Concordia Chiajna, Astra s-a împotmolit cu divizionara secundă Chindia Târgovişte. A fost 0-0 în timpul regulamentar şi abia în prelungiri giurgiuvenii au reuşit să înscrie de două ori. 

Pronostic: Sub 2,5 @ 1.55

Afla mai multe despre: gaz metanastraliga 1cupa romanieiponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare