Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaz Metan, pe un butoi cu pulbere! Ilie Poenaru s-a săturat de problemele financiare: ”Nu ştiu câtă răbdare mai am. Jucătorii suferă”

Gaz Metan, pe un butoi cu pulbere! Ilie Poenaru s-a săturat de problemele financiare: ”Nu ştiu câtă răbdare mai am. Jucătorii suferă”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Academica Clinceni, pe un butoi cu pulbere! Ilie Poenaru s-a săturat de problemele financiare: ”Nu ştiu câtă rabdare mai am. Jucătorii suferă”

Gaz Metan Mediaş trece printr-o situaţie dificilă. Jucătorii nu şi-au mai primit salariile de cinci luni, iar aceştia au recurs la diferite variante pentru a putea să-şi rezolve problemele financiare. 

Situaţia este una dificilă, a recunoscut chiar şi antrenorul Ilie Poenaru. Echipa are doar o singură victorie în ultimele 5 etape!

”Trei goluri primite pe trei greşeli. Trei greşeli de poziţionare, de marcaj, pe lipsă de reacţie. Acum nu caut neapărat vinovaţi pentru că toată echipa este vinovată şi la înfrângere suntem toţi vinovaţi, inclusiv eu... dar pierdem prea uşor.   Din punct de vedere tactic ştiam exact mişcările lui Nemec, Fulop sau Ion Gheorghe sau Raţă, ştiam ceea ce fac.

Să sperăm că se vor rezolva lucrurile, datoria mea este atât cât pot şi cât ţine de mine, ca echipa să joace şi să se prezinte onorabil la partidă, să luam puncte, partea cealaltă este treaba conducerii şi sincer spun că nu prea vreau să mă implic în chestii de conducere, financiare că nu este treaba mea, nu e problema mea, dar este foarte greu. Am un vestiar care suferă în acest moment şi suferă foarte mult.

 Eu am mai trecut prin asemenea situaţii, şi tot cu intârzieri de salarii am ajuns în play -off.  Nu ştiu câtă rabdare mai am, dar atâta timp cât grupul e alături de mine eu nu pot să plec şi să las grupul. În momentul în care echipa o să imi spună că nu mai pot să mai continue, e clar că nici eu nu mai am ce să fac”, a declarat Ilie Poenaru după meci. 

FC Voluntari ocupă locul 3 în clasament, cu 41 de puncte, în timp ce Gaz Metan este pe 13, cu 23 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 58 de puncte.

Afla mai multe despre: ilie poenarugaz metan 

viewscnt
Articole similare