Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaziantep, gură uriaşă de oxigen în salvarea de la retrogradare. Echipa românilor din Turcia a câştigat cu două goluri în prelungiri

Gaziantep, gură uriaşă de oxigen în salvarea de la retrogradare. Echipa românilor din Turcia a câştigat cu două goluri în prelungiri

Stranieri

Comentarii

Românii au făcut din nou legea în Turcia, pentru Gaziantep. Deian Sorescu a fost decisiv în victoria extrem de importantă reuşită în zona retrogradării.

Gaziantep a învins-o, pe teren propriu, pe Karagumruk, scor 3-1, într-un meci din etapa a 37-a din campionatul Turciei.

Dacă scorul la pauză a fost ”alb”, golurile au venit în partea secundă. Gazdele au deschis scorul în minutul 47, prin Ersoy.

Peste opt minute, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică. Ceccherini a fost eliminat, după ce a văzut cartonaşul roşu direct.

Totuşi, chiar şi cu un om în minus, tot Karagumruk a fost cea care a marcat. Marcao a restabilit egalitatea (67).

Românul care i-a făcut fericiţi pe turci. A fost decisiv pe final

Dar ce s-a întâmplat din minutul 90 încolo puţini îşi mai puteau imagina. Jevtovic a înscris chiar în minutul 90 şi a dus-o pe Gaziantep în avantaj pe tabelă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pentru ca în minutul 90+9, Monteiro să stabilească scorul final al meciului, 3-1. Pasa de gol a venit de la românul Deia Sorescu, intrat pe teren în minutul 69.

În echipa de start a lui Gaziantep pentru acest meci s-au mai regăsit alţi doi jucători români: portarul Florin Niţă (integralist) şi mijlocaşul Alex Maxim (schimbat în minutul 89).

Un alt internaţional român, Denis Drăguş, nu a făcut parte din lotul pentru această partidă deoarece a fost suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Astfel, în urma acestei victorii extrem de importante, Gaziantep a urcat până pe locul 14, cu 41 de puncte. Locul 17, primul retrogradabil, are 37 de puncte.

Afla mai multe despre: gaziantepturciadeian sorescustranieri 

viewscnt
Articole similare