Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gaziantep, în goană după un nou antrenor după ce s-au despărţit de Şumudică. Turcii negociază cu un nume mare din fotbalul mondial

Gaziantep, în goană după un nou antrenor după ce s-au despărţit de Şumudică. Turcii negociază cu un nume mare din fotbalul mondial
Comentarii

Gaziantep este în goană după un nou antrenor, turcii negociază acum cu olandezul Clarence Seedorf (44 de ani).

Conform Sabah.com, Clarence Seedorf (44 de ani), fostul jucător de la AC Milan, care ultima dată a fost selecţionerul Camerunului, este interesat de proiectul echipei Gaziantep. 

S-a scris iniţial că Gaziantep are un acord cu Bülent Korkmaz, fostul căpitan al lui Hagi şi Gică Popescu la Galatasaray, care a pregătit-o pe Konya în 2020. Dar presa din Turcia susţine că fosta echipă a lui Şumudică are mai multe variante pe listă.

Şumudica a fost dat afară de formaţia turcă. Plecarea antrenorului român s-a făcut după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.

Marius Şumudică a acuzat conducerea clubului că a vrut să îi scadă salariul, deşi rezultatele echipei au fost bune. În schimb, conducerea grupării l-a acuzat pe antrenorul român că are pretenţii financiare prea mari şi a precizat că i-a propus tehnicianului un nou contract cu salariul mărit în măsura posibilităţilor.

Şumudică nu duce lipsă de oferte, antrenorul a declarat recent: „În momentul de faţă, m-au contact două formaţii, una din Turcia şi una din Arabia Saudită. Sunt două oferte incomparabile din punct de vedere financiar. Deocamdată nu mă grăbesc, nu vreau să îmi pierd minţile”. 

Gaziantep este pe locul 4 din Superliga turcă, cu 31 de puncte.

  • 57 de meciuri oficiale a adunat Marius Şumudică la Gaziantep: 24 de victorii, 20 de remize, 13 înfrângeri

Afla mai multe despre: gaziantep 

viewscnt
Articole similare