Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gazzetta dello Sport l-a trecut pe Adrian Mutu în top 10 ”talente care au avut un caracter imposibil”. Numele fotbaliştilor care se mai află pe listă

Gazzetta dello Sport l-a trecut pe Adrian Mutu în top 10  ”talente care au avut un caracter imposibil”. Numele fotbaliştilor care se mai află pe listă

Stranieri

Comentarii

Adrian Mutu a fost inclus în top 10 ”talente cu un caracter imposibil” de către Gazzetta dello Sport. Topul include fotbalişti foarte talentaţi care nu au reuşit să îşi atingă potenţialul din cauza vieţii extrasportive.

Gazzetta dello Sport l-a trecut pe Adrian Mutu în top 10  ”talente care au avut un caracter imposibil”. Numele fotbaliştilor care se mai află pe listă

Cel mai mare ziar din Italia, Gazzetta dello Sport, a elaborat acest top după ce fotbalistul echipei AS Roma, Nicolo Zaniolo, s-a certat cu antrenorul Jose Mourinho. De asemenea, Sara Scaperrotta, fosta parteneră a fotbalistului, l-a criticat că nu îşi ia în serios responsibilităţile în calitate de tată.

Adrian Mutu a fost şi el inclus în acest clasament al ”talentelor date înapoi de caracterul imposibil”, deoarece ”Briliantul” s-a aflat în atenţia presei din cauza vieţii sale din afara terenului. 

"A încântat Serie A prin curajul său şi cine ştie câte putea să mai ofere fără anumite greşeli? În 2004, la scurt timp după transferul la Chelsea, a fost testat pozitiv la cocaină şi suspendat pentru şapte luni. La Fiorentina, în 2010, a fost testat pozitiv la sibutramină şi suspendat nouă luni.

Câteva nopţi bune în timpul convocărilor la naţionala României, în 2011, dar şi controversa cu Piţurcă, din 2013, când a postat o fotografie îl care îl compara pe selecţioner cu Mr. Bean", a scris ziarul italian despre Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: adrian mutu- 

viewscnt
Articole similare