Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Generaţia de Aur s-a reunit şi a revenit pe gazon! FOTO | Popescu, Lupescu, Stelea sau Gâlcă, antrenament pentru disputa cu legendele Barcelonei

Generaţia de Aur s-a reunit şi a revenit pe gazon! FOTO | Popescu, Lupescu, Stelea sau Gâlcă, antrenament pentru disputa cu legendele Barceloneigalerie foto

Special

Comentarii

Foştii fotbalişti ai naţionalei au început antrenamentele pentru meciul contra ”Legendelor Barcelonei”, eveniment din cadrul Sports Festival

După două decenii sunt din nou împreună şi promit să facă spectacol pe Cluj Arena, la Sports Festival. Cea mai bună naţională de fotbal a României, ”Generaţia de Aur”, a început antrenamentele pentru disputa de cinci stele cu ”Legendele Barcelonei”.

Gică Popescu, Ionuţ Lupescu, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Gică Mihali şi Costel Gâlcă, urmăriţi de pe margine de Adi Ilie, au făcut o oră de mişcare pentru a reintra în ritm şi a ajunge în formă la 16 iunie, atunci când este programată partida contra unor foşti super jucători precum Abidal, Edmilson sau Sony Andersson.

” A fost foarte greu antrenamentul, dar plăcut. Tebuie să tragem un pic de noi, să ieşim din zona de  confort.  Încercăm să ne prezentăm cât se poate, să fim decenţi, să nu dezamăgim. Adi Ilie arată foarte bine, e slab, face antrenamente zilnic, ne bazăm pe el, pe Costel, pe cei mai tineri”– Ionuţ Lupescu, mijlocaş ”Generaţia de Aur”

” Nu mai merg motoarele cum o făceau odată. Ne-am apucat serios de antrenamente acum tocmai să fim în formă la meciul de la Cluj, de pe 16 iunie. Fotbaliştii Barcelonei se antrenează de trei ori pe săptămână, trebuie să fim în formă” – Gică Popescu, fundaş ”Generaţia de Aur”

” Am transpirat bine, n-am mai făcut antrenament pe teren de 2-3 ani, este foarte greu, cu mingea este altceva. Mi-era dor de echipa naţională , am mai văzut imagini din perioada aceea, le trăiesc cu nostalgie...mi se face dor de atmosfera de atunci. Trebuie să ne bucurăm de momentele pe care le avem acum, cu astfel de evenimente” – Bogdan Stelea, portar ”Generaţia de Aur”

”A fost bună mişcarea, trec anii peste noi. Unii dintre noi sunt în formă decentă, Adi Ilie, Gâlcă, Popescu, dar sigur că sunt şi probleme, cum sunt eu, Lupescu, Stelică – şi mă miră, lui cred că-i va lua cel mai mult să-şi revină” – Florin Prunea, portar ”Generaţia de Aur”

Meciul de la Sports Festival, şansă unică pentru suporteri

Fotbaliştii care au scos pe străzi sute de mii de oameni care s-au bucurat astfel de performanţele obţinute la turneele finale promit să facă spectacol pe Cluj Arena, la meciul contra ”Legendelor Barcelonei”.

”De abia aşteptam să ne vedem, aştept şi întâlnirea cu suporterii pentru că sunt convins că lumea la Cluj ne aşteaptă. Va fi nu spectacol de neuitat, cum n-a mai fost. Vor fi cu siguranţă parade ca în tinereţee, astea nu se uită, nu ţi le ia nimeni” -  – Florin Prunea, portar ”Generaţia de Aur”

Fostul căpitan al ”tricolorilor”, Gică Popescu, a dezvăluit faptul că el şi coechipierii plănuiesc să-şi facă ieşirea de pe scena fotbalistică din postura de ”Generaţia de Aur”, motiv pentru care meciul de la Cluj, de la Sports Festival, va fi printre ultimele şanse pentru microbişti să-i vadă pe gazon.

”Un eveniment în care iubitorii fotbalului vor vedea la lucru unii dintre cei mai importanţi jucători pe care echipa naţională a României i-a avut şi câţiva dintre fotbaliştii care au făcut performanţă la nivel european cu Barcelona, au câştigat titluri, Liga Campionilor, sunt campioni mondiali. Cel mai mult contează că vom aduna pentru prima dată la echipa naţională pe toţi cei care au jucat pentru tricolor în 1990, 1994 şi 1998. Speră ca fanii să rămână cu imaginea noastră de atunci, când făceam performanţă. Nu vor mai avea multe ocazii să vadă la lucru Generaţia de Aur. Aceasta va fi, cred, penultima dată când vom fi toţi pe teren. În toamnă sau la anul încercăm să facem un meci ”Retragerea Generaţiei de Aur”. – Gică Popescu, fundaş ”Generaţia de Aur”

Afla mai multe despre: generatia de aurpopescuadi iliegalcastelea 

viewscnt
Articole similare