Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Generaţia Old Boys, păreri împărţite în privinţa şanselor de succes ale lui Mutu la FC U Craiova: „E greu. Trică trebuia să rămână” vs „O să reuşească. E nevoie de el”

Generaţia Old Boys, păreri împărţite în privinţa şanselor de succes ale lui Mutu la FC U Craiova: „E greu. Trică trebuia să rămână” vs „O să reuşească. E nevoie de el”

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu a fost instalat la U Craiova 1948 după ce echipa lui Adrian Mititelu a reuşit promovarea în Liga 1.

Generaţia Old Boys, păreri împărţite în privinţa şanselor de succes ale lui Mutu la FC U Craiova: „E greu. Trică trebuia să rămână” VS „O să reuşească. E nevoie de el”

Generaţia Old Boys s-a reunit, ieri, pentru a disputa un meci amica: echipa lui Belodedici VS cea a lui Ioan Andone.

La finalul partidei, nume mari precum Dănuţu Lupu, Adrian Neaga, Florin Prunea şi Ioan Andone au vorbit despre alegerea făcută de Mutu.

Dănuţu Lupu:

„Nu m-a mirat. M-a mirat când s-a făcut antrenor, eu nu am crezut niciodată în Adi Mutu antrenor.
Cum nu m-am văzut pe mine, am crezut că nici el nu va reuşi. Dar totuşi a reuşit, mi-a dat o palmă. Îi doresc mult succes şi baftă, cu toate că la o echipă de club e mult mai greu ca la echipa naţională”.

Adrian Neaga:

„M-a surprins puţin, credeam că va rămâne la lotul de tineret. Dar este alegerea fiecăruia. O să fie nebunie, pentru că sunt două echipe cu potenţial, două echipe care stau bine la factorul financiar şi cred că vor investi. Este benefic pentru fotbalul românesc. M-a surprins (n.r. - despărţirea de Trică). Atâta timp cât a luat echipa într-un moment neplăcut pentru Craiova şi a promovat cu ei, mă gândeam că va rămâne în continuare”.

Florin Prunea:

„E clar că trebuie să îşi facă lotul... Timpul este foarte scurt, trebuie să se mişte repede. E clar că polul fotbalului va fi la Craiova. Eu sper să aibă şi capacitatea, şi cred că sunt oameni cu capul pe umeri acolo, să nu facă un război. Fiecare trebuie să îşi aleagă echipa favorită. Trică merita o şansă să continue. Adi Mutu este un antrenor la început şi sper să reuşească. Fotbalul românesc are nevoie de Adrian Mutu, sper să reuşească să facă măcar cât a făcut ca jucător”.

Ioan Andone:

„Eu cred că e mai bine la FC Universitatea, decât la CFR. E altceva să preiei o echipă campioană... El nu are decât un an de zile de antrenat în Liga I. Aici se duce la o nou-promovată, am văzut că o să aducă sigur... (dar acolo sunt pretenţiile mari) Pot să fie pretenţii, e nou-promovată până la urmă. Să facă rezultatele lui UTA şi o să vedeţi că o să rămână cinci ani acolo Mutu. Dar le trebuie zece jucători. Şi ca să reuşeşti cu zece, îţi trebuie 15 să aduci. Omogenitate, alea... e mult de muncă, nu e aşa de simplu. Ei pot să aibă pretenţii, dar nu poţi să le faci... ei pot să aibă noroc, să aibă rezultate în primele şase luni”.

Mutu (42 de ani) a semnat un contract valabil două sezoane cu formaţia olteană şi va încasa un salariu lunar de aproximativ 14.000 de euro.
La nivelul echipelor de club, "Briliantul" a pregătit FC Voluntari în 11 partide

Afla mai multe despre: adrian mutuu craiova 1948ioan andoneflorin prunea 

viewscnt
Articole similare