Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Genial! Guardiola, către un fost jucător de la Barcelona: "Nu o să te iert în veci pentru ce ai făcut"

Genial! Guardiola, către un fost jucător de la Barcelona: "Nu o să te iert în veci pentru ce ai făcut"

FC Barcelona

Comentarii

Pe vremea când evolua pentru juniorii Barcelonei, Josep Guardiola, actualul antrenor al lui Man City, îl admira pe Gary Lineker, ajuns între timp analist sportiv pentru postul britanic BBC. Cei doi s-au reîntâlnit cu ocazia unui interviu, în care Lineker a jucat rolul de reporter.

Guardiola, nu a ratat ocazia de a-l "înţepa" în glumă pe fostul său idol, amintindu-i de un episod pe care Lineker nici măcar nu-l remarcase în perioada când acesta evolua pentru FC Barcelona. 

"Ştii, când tu jucai la Barcelona eu eram copil de mingi. Îţi aminteşti? Pentru că eu îmi amintesc mereu ceva, poate nu e corect să dezvălui... Mereu îţi ceream tricoul după meciuri şi niciodată nu mi l-ai dat. Niciodată! Nu o să te iert în veci!", i-a transmis Guardiola lui Lineker.

Surprins, Lineker a replicat: "Serios?! Acum mă simt foarte prost pentru că nu ţi-am dat tricoul. De fapt, să ştii că în perioada aia nu ne lăsau să dăm tricourile. Acum ai la dispoziţie mai multe, dar atunci trebuia să foloseşti acelaşi tricou tot sezonul".

Gary Lineker (56 ani) a evoluat pentru catalani între 1986 şi 1989, cucerind două trofee: Cupa Regelui şi Cupa Cupelor. În schimb, Guardiola (46 ani) s-a bucurat de succes atât ca jucător, cât şi ca antrenor. A obţinut 30 de trofee, 14 ca antrenor, 16 ca jucător. 

Afla mai multe despre: josep guardiolagary linekerbarcelonamanchester city 

viewscnt
Articole similare