Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GENIAL | Patrice Evra a fost să mănânce acasă la Cristiano Ronaldo şi a rămas şocat de ce a văzut pe masă: ”Să nu vă duceţi niciodată să mâncaţi la el!” :)

GENIAL | Patrice Evra a fost să mănânce acasă la Cristiano Ronaldo şi a rămas şocat de ce a văzut pe masă: ”Să nu vă duceţi niciodată să mâncaţi la el!” :) galerie foto
Comentarii

Patrice Evra a fost coleg timp de trei sezoane cu Ronaldo la Manchester United, iar francezul a rămas marcat de una dintre vizitele făcute acasă la portughez.

"Nu vă duceţi să mâncaţi acasă la el, pentru că va fi ca un antrenament! Am mers odată când eram foarte obosit, iar pe masă erau salată, piept de pui şi apă. Am început să mâncăm şi mă gândeam că urmează o bucată mare de friptură, dar nu a mai venit nimic. ENu după mult timp el s-a ridicat şi a început să se joace cu mingea. Eu nici nu am terminat să mănânc, iar el a tras de mine să facem câteva pase", a declarat Evra. 
Ronaldo şi Evra au fost colegi la Manchester United între 2006 şi 2009, timp în care au câştigat de trei ori Premier League. 
"Nu a trecut mult timp, iar el mi-a spus: Hai la piscină să înotăm puţin! Eu i-am zis: Cristiano, de ce ne-am întâlnit? Pentru a mânca sau pentru că avem meci mâine? De aceea nu recomand nimănui să meargă acasă la Cristiano ca să mânânce. Nu vă duceţi, pentru că acest om este o maşinărie! Nu se opreşte niciodată din pregătire" a continuat Evra.

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: patrice evraronaldo 

viewscnt
Articole similare