Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Genoa l-a transferat pe ”urmaşul” lui Radu Drăguşin: un internaţional român, de la AC Milan!

Genoa l-a transferat pe ”urmaşul” lui Radu Drăguşin: un internaţional român, de la AC Milan!

Fotbal

Comentarii

Genoa a ajuns la un acord cu AC Milan pentru achiziţionarea fundaşului central român Leonardo Ferroni (18 ani).

În urmă cu mai bine de 10 zile, jurnalistul italian Nicolo Schira anunţa, pe reţelele sociale, că Genoa şi AC Milan sunt foarte aproape de a ajunge la o înţelegere.

Leonardo Ferroni s-a transferat la Genoa!

Se pare că în urmă cu câteva zile, mutarea s-a perfectat, iar Leonardo Ferroni va evolua la Genoa, acolo unde îl va avea drept mentor pe un alt fotbalist român, Radu Drăguşin.

  • La Genoa mai evoluează şi internaţionalul român George Puşcaş.

Leonardo Ferroni este internaţional U18 al României şi a refuzat să reprezinte Italia la nivel internaţional.

Fundaşul a avut evoluţii extrem de apreciate pentru echipa U18 a celor de la AC Milan, însă este conştient că este mult prea dificil să facă pasul la echipa de seniori a ”diavolilor” în acest moment.

Aşadar, a venit oferta celor de la Genoa, iar Leonardo Ferroni a considerat că este cel mai bun pas în cariera sa, în acest moment.

  • 48 de meciuri a bifat la AC Milan U17 şi U18, în ultimele două sezoane, reuşind să marcheze două goluri.

 

”Îl apreciez foarte mult pe Radu Drăguşin”

În urmă cu aproximativ o lună, Leonardo Ferroni a oferit un interviu Federaţiei Române de Fotbal, în care şi-a prezentat primele impresii după debutul în echipa naţională.

Mă simt foarte bine să fiu aici, am fost primit foarte bine de antrenor şi de colegi. Pentru mine este o mare bucurie şi o mândrie să fiu la echipa naţională a României. Am jucat 4 ani la Mazzano, acolo unde locuieşte familia, apoi am ajuns la Atalanta, dar nu eram suficient de pregătit şi m-au trimis la Feralpisalò. Aici am petrecut 5 ani şi am ajuns să joc la Under 19. În urmă cu doi ani am fost cumpărat de AC Milan.

Îmi place Gian Marco Ferrari de la Sassuolo. Iar dintre jucătorii români, îl apreciez foarte mult pe Radu Drăguşin. A făcut anul acesta un sezon foarte bun în Serie B. Aş vrea să fiu la o echipă profesionistă şi să ating potenţialul maxim. Şi, bineînţeles, la echipa naţională a României”, declara Ferroni.

Afla mai multe despre: leonardo ferroniradu dragusinac milangenoa 

viewscnt
Articole similare