Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ogăraru a povestit cum a fost cumpărat de Ajax. Managerul Stelei a dezvăluit momentul în care Becali i-a pus în pericol plecarea în Olanda

George Ogăraru a povestit cum a fost cumpărat de Ajax. Managerul Stelei a dezvăluit momentul în care Becali i-a pus în pericol plecarea în Olanda
Comentarii

George Ogăraru a povestit cum a decurs transferul său la Ajax, în ce pericol l-a pus Gigi Becali şi motivul pentru care Olandezii nu mai cumpără din România.

Managerul celor de la CSA Steaua a povestit cum Gigi Becali i-a pus în pericol transferul la Ajax din 2006, dar şi motivul pentru care olandezii nu mai cumpără de la FCSB şi din Liga 1.

George Ogăraru a povestit cum a fost cumpărat de Ajax

George Ogăraru s-a transferat în 2006 al Ajax în schimbul sumei de 3 milioane de euro. La acea vreme, fostul jucător al Stelei nu avea contract semnat cu vreun impresar, iar acesta a povestit pentru cei de la GSP, cum au decurs lucrurile.

"Am semnat cu un impresar abia după ce am semnat cu Ajax. Era un italian, care m-a ajutat la negocieri. I-am zis: 'Meriţi să fii impresarul meu!'. Nu am fost jucătorul fraţilor Becali. A fost dorinţă din partea lor, dar nu ştiu de ce nu am semnat cu ei. Am considerat că trebuie să fiu un jucător liber şi să mă transfer pe valoarea mea. Şi am avut un mare, mare noroc că m-am transferat", a delcarat George Ogăraru pentru GSP.

Managerul Stelei a dezvăluit momentul în care Becali i-a pus în pericol plecarea în Olanda

Actualul manager al celor de la CSA Steaua a povestit câteva detalii necunoscute din spatele transferului la Ajax, dar şi cum Gigi Becali a pus în pericol plecarea lui Ogăraru în Olanda.

"Aveam o înţelegere cu clubul să mă transfer pe 1,5 milioane de euro. Iar discuţia cu Ajax aşa a fost. Pe 1,5 milioane! Cei de la Ajax au venit la Bucureşti, m-au cunoscut personal, au vrut să vadă ce studii am, dacă ştiu o limbă străină, câţi fraţi şi surori am. Au venit Pete Kaiser, mentorul lui Cruyff, şi Martin Van Geel, care era director tehnic atunci, şi am avut o întâlnire la Marriott. Mi-au arătat echipa, mi-au spus unde voi juca eu. Trebuia să-i iau locul lui Trabelsi, plecase.

A fost totul ok, ne-am înţeles, apoi am mers la club. Înţelegerea, repet, era pe 1,5 milioane de euro. Atunci, patronul (n.r. - Gigi Becali) a zis: «Astăzi preţul este 3 milioane de euro». Asta mi-au povestit cei de la Ajax. Ei au răspuns: «Ok, mulţumim, dar este ultima dată când facem business împreună!». Ajax chiar m-a vrut dacă a fost dispusă să plătească dublu, dar am fost supus unui mare risc", a mai spus managerul Stelei.
 

Afla mai multe despre: ajaxbecalifcsb 

viewscnt
Articole similare