Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Ogăraru, în culmea fericirii: ”Am reuşit! O trecere de pietoni semaforizată şi o staţie de tramvai care să oprească la baza sportivă ”

George Ogăraru, în culmea fericirii: ”Am reuşit! O trecere de pietoni semaforizată şi o staţie de tramvai care să oprească la baza sportivă ”

Fotbal

Comentarii

Managerul ”Centrului de copii şi juniori” de la Steaua, George Ogăraru, a salutat obţinerea unei staţii de tramvai semaforizate şi a unei treceri de pietoni la Baza Sportivă din Ghencea.

Staţie de tramvai şi trecere de pietoni la Ghencea!

Conducerea clubului Steaua a reuşit obţinerea unei staţii de tramvai la Baza Sportivă Ghencea, care va purta numele legendarului club al Armatei.

De asemenea, a fost realizată şi o trecere de pietoni semaforizată pentru a facilita traversarea bulevardului Ghencea.

George Ogăraru s-a arătat extrem de încântat de autorităţi, care au ţinut cont de dorinţele clubului, altele decât cele de factură sportivă.

Am reuşit!! Pentru mine, unele lucruri sunt mai importante decât rezultatele sportive, mai ales atunci când sănătatea sau integritatea fizică a  unor oameni sunt puse în pericol.

După ani de stres provocat de riscul la care sunt expuşi cei peste 1000 de copii şi părinţi care intră zilnic în Complexul Sportiv Steaua, fără a beneficia de o trecere de pietoni sau de un semafor care să limiteze probabilitatea unui accident rutier sau a impactului cu tramvaiul 41, am obţinut acceptul Primăriei Bucureşti şi al Administraţiei  Străzilor de modificare a planului de supralărgire  şi modernizare al Bulevardului Ghencea!

În acest sens, alături de domnul inginer Iliescu şi cu acceptul comandantului clubului CSA Steaua, Razvan Bichir, am demarat încă de anul trecut discuţiile cu Primăria Capitalei pentru a transforma acesta necesitate în realitate.

Astfel, după mai multe consultări şi întâlniri, am obţinut un mult dorit răspuns pozitiv din partea responsabililor de proiect. Se vor introduce: o trecere de pietoni semaforizată dar şi o  staţie de tramvai care să oprească fix la intrarea în baza sportivă!

Noua staţie se va numi “Stadionul Steaua”. 

Le mulţumesc pe aceasta cale domnului primar general, Nicuşor Dan şi domnilor Matei Damian ( arhitect sef în cadrul PMB) şi Stelian Bujduveanu ( viceprimar) pentru că au înţeles şi susţinut necesitatea acestei modificări de plan în cadrul comisiilor de specialitate!”, a anunţat George Ogăraru, pe pagina personală de Facebook.

Afla mai multe despre: george ogararughenceastatie 41stb 

viewscnt
Articole similare