Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş a dezvăluit cine trebuia de fapt să bată penalty-ul: ”Aşa este, el trebuia să execute. Îmi asum responsabilitatea”

George Puşcaş a dezvăluit cine trebuia de fapt să bată penalty-ul: ”Aşa este, el trebuia să execute. Îmi asum responsabilitatea”

Echipa națională

Comentarii

România a remizat, 1-1 cu Norvegia, dar a ratat o lovitură de la 11 metri prin George Puşcaş.

La finalul jocului, vârful lui Reading a mărturisit că nu el trebuia să execute penalty-ul: ”Îmi asum responsabilitatea, dar într-adevăr e trist. Momentan ne gândim la meciul cu Suedia, trebuie să luăm meciurile pe rând. Trebuie să luăm un punct în Spania şi vom face tot posibilul pentru asta. Stanciu trebuia să bată, dar îmi asum responsabilitatea că am ratat. Trebuie să ţinem capul sus. Nu le-am spus nimic colegilor, dar ei m-au susţinut. Oricine poate rata o lovitură de la 11 metri până la urmă. O să-mi treacă, asta e misiunea noastră. Eu mă simt încrezător şi sper să marchez cu Suedia şi Spania. Sper să batem Suedia acasă apoi o să vedem ce se va întâmpla” a spus Puşcaş, după meci.

”Când primeşti gol în ultimele minute doare puţin mai tare. Cred că asta e durerea cea mai mare, pentru că am luat gol târziu. Mai avem două meciuri importante şi vom trage cât mai mult pentru a ajunge la Euro. Le mulţumim copiilor, au fost extraordinari! S-a făcut o gălăgie pe stadion cum nu ne aşteptam. Aşteptăm cât mai mulţi să vină la stadion şi de aici încolo. A fost superb!” a mai spus George Puşcaş la finalul partidei, pentru Pro X. 

 

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare