Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, asemănat cu Elton John: ”Mă aşteptam să aibă şi un microfon”

George Puşcaş, asemănat cu Elton John: ”Mă aşteptam să aibă şi un microfon”

Echipa națională

Comentarii

România nu a reuşit decât un rezultat de egalitate cu Israelul, scor 1-1 (1-0), sâmbătă seară, pe Arena Naţională, într-o partidă din preliminariile EURO 2024.

România a deschis scorul în minutul 27, prin Denis Alibec, dar a fost egalată în minutul 53, de către Oskar Gloukh.

George Puşcaş, prea la modă!

Chiar dacă nu a fost titular şi a intrat pe finalul primei reprize, George Puşcaş nu a scăpat nici de această dată de critici.

Vârful lui Genoa, fără minute bifate pentru italieni în acest sezon, a ratat o ocazie foarte mare, pe finalul jocului. A avut parte de o execuţie lamentabilă, din unghi nu foarte închis, cu piciorul stâng. A trimis mingea la mulţi metri de ţintă.

Sorin Cîrţu ar prefera ca fotbalistul să fie mai prezent în teren, decât o face pe reţelele sociale, unde epatează cu ultimele sale achiziţii în materie de modă.

George Puşcaş s-a pozat având nişte ochelari de soare extravaganţi, care lui Sorin Cîrţu i-au adus aminte de celebrul solist Elton John, cunoscut şi el pentru alegerile inedite. 

Nu mă bag în modul în care arată jucătorii, cum se îmbracă, ce tatuaje şi freze îşi fac. A mai apărut o dată cu ochelarii ăia, zici că e Elton John. Mă aşteptam să aibă şi un microfon, să cânte ceva.

Nu asta este neapărat problema, cum arată. Dar eu sunt interesat de ceea ce arată pe teren. Arată pe teren că eşti fotbalist, că ai calităţi”, a declarat Sorin Cîrţu, conform fanatik.ro.

După meciul contra Israelului, George Puşcaş a ajuns la 36 de partide sub tricolor, pentru care a marcat 10 goluri.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: george puscaselton johnsorin cirtu 

viewscnt
Articole similare