You are here:

”George Puşcaş avertizează Olanda”. Presa internaţională a reacţionat după declaraţiile tricolorului

”George Puşcaş avertizează Olanda”. Presa internaţională a reacţionat după declaraţiile tricolorului

Echipa națională

Comentarii

România-Olanda, meci din optimile de finală de la EURO 2024, e programat marţi, 2 iulie, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe orangesport.ro.

Presa din Olanda: ”România, câştigătoarea surpriză a Grupei E”

Olandezii s-au calificat în optimi doar ca una dintre cele mai bune echipe de pe locul al treilea, după ce au pierdut marţi în faţa Austriei.

Marţi, de la 19:00, România întâlneşte naţionala Ţărilor de Jos, în optimile EURO 2024. În timp ce Edi Iordănescu a calificat echipa de pe primul loc, cea a lui Ronald Koeman s-a chinuit în faza grupelor.

George Puşcaş a susţinut o conferinţă de presă în care a tras un semnal de alarmă pentru cei din Olanda.

Discursul lui Puşcaş:

”Ştim că Olanda este o echipă puternică. Ne-am arătat calităţile, suntem o echipă puternică, care stă bine în teren. Ar trebui să fie mai atenţi la noi, din moment ce ai spus că au fost uşuraţi când au aflat că joacă cu noi. O să îl ascultăm pe selecţioner, care va pregăti bine partida”, a declarat George Puşcaş.

La scurt timp, presa din Olanda a văzut declaraţiile lui Puşcaş şi a reacţionat.

”George Puşcaş avertizează Olanda. Nu lăsaţi pe nimeni să creadă că Olanda a avut noroc să joace cu România în optimile Campionatului European din Germania”.

Virgil van Dijk a simţit nevoia să intervină înainte de meciul cu România! Cum pot profita tricolorii lui Edi Iordănescu: "Ne supraestimăm"

Afla mai multe despre: george puşcaşolandaromânia 

viewscnt
Articole similare