Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, ce transfer! Italienii transmit foarte clar: „Îi va spune adio lui Genoa!”

George Puşcaş, ce transfer! Italienii transmit foarte clar: „Îi va spune adio lui Genoa!”

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş are şanse tot mari mari să o părăsească pe Genoa în următoarea campanie de transferuri.

George Puşcaş schimbă echipa. Italienii transmit foarte clar: „Îi va spune adio lui Genoa!”

Atacantul naţionalei prinde destul de greu minute la Genoa, astfel că un transfer i-ar surâde. Problema este că singurele echipe interesate de serviciile sale sunt din Serie B, după cum anunţă jurnaliştii italieni de la TMW.

Genoa vrea să îl aducă pe Pietro Pellegri, de la Torino, astfel că vor să renunţe la George Puşcaş. Românul poate fi însă titular în Serie B, în speranţa de a reveni la forma care l-a făcut un jucător important in străinătate.

„Puşcaş îi va spune adio lui Genoa pentru că are mulţi admiratori în Serie B. Torino ar fi dispusă să îl împrumute cu opţiune de cumpărare pe Pietro Pellegri. La Genoa ar urma să fie rezerva lui Retegui, în timp ce Puşcaş ar urma să spună adio şi să meargă în Serie B, unde mai multe cluburi admiră profilul său", au scris italienii.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş, potrivit Transfermarkt.com

George Puşcaş, mesaj pentru hateri după calificarea României la EURO: „Lumea mă judecă, dar nu mă cunoaşte personal!” 

„E o mândrie ce s-a întâmplat, e o bucurie pentru orice român. Mă bucur că le-am oferit această bucurie. La acel şut respins am stat foarte bine în teren să nu fiu în ofsaid. M-am dus după mingea aia şi am ştiut că o să fie mingea mea. Mă bucur că am dat gol.

Lumea nu mă cunoaşte personal, mă vede doar pe teren şi mă judecă. N-am avut prestaţii foarte bune şi eu sper că acele critici mi-au adus un plus. Ştiam în sufletul meu că o voi scoate la căpat.

Sunt foarte ataşat de acest grup şi atunci când îmbrac tricoul României, orice român poate să vadă că dau ultima picătură de transpiraţie şi nu există mândrie mai mare decât să reprezint echipa naţională”, a declarat George Puşcaş la Prima TV.

Afla mai multe despre: george puscastransfergenoa 

viewscnt
Articole similare