Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş i-a cucerit pe fanii lui Reading: "Când munceşti din greu, totul vine de la sine!"

George Puşcaş i-a cucerit pe fanii lui Reading: "Când munceşti din greu, totul vine de la sine!"

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a vorbit pentru site-ul oficial al celor de la Reading după performanţa impresionantă din weekend, când a reuşit un hattrick în doar cinci minute pentru echipa sa.

"Ce pot să zic, sunt foarte fericit pentru victorie, dar şi pentru că în sfârşit am reuşit să marchez. Atunci când munceşti din greu, atunci totul vine de la sine" a explicat, pentru început, atacantul naţionalei României, George Puşcaş, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.

Puşcaş, care a avut un episod controversat cu fostul selecţioner Cosmin Contra în privinţa executării penalty-urilor la echipa naţională a marcat primul gol al său sâmbătă, chiar dintr-o lovitură de la 11 metri. El a declarat că ştia că va executa lovitura de pedeapsă şi că are încredere în el când vine vorba despre astfel de momente: "E mereu important pentru mine să marchez, chiar dacă e vorba despre un gol, două sau chiar trei goluri într-un meci. Dar dacă echipa câştigă, acest lucru este de departe cel mai important. Am ştiut că voi executa penalty-ul. A fost primul gol şi a fost extrem de important pentru noi. Sunt foarte bucuros pentru fani, pentru că sunt mereu alături de noi"

Pentru Puşcaş şi colegii săi urmează un test dificil la Birmingham: "Trebuie să continuăm pe acelaşi drum, pentru că urmează şi alte meciuri foarte grele pentru noi, la fel ca cel de astăzi. Cu siguranţă aceste goluri îmi dau încredere. Voi continua să muncesc şi, aşa cum spunea, când munceşti din greu, totul vine de la sine. Suntem puternici mental, ne antrenăm bine şi cred că acest lucru se vede. Avem câteva zile de pauză, dar partida de la Birmingham este un test important pentru noi şi un meci foarte dificil pe care sper să îl câştigăm" a mai adăugat atacantul echipei naţionale de fotbal a României.

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare