You are here:

George Puşcaş îi linişteşte pe fani după ruşinea cu Liechtenstein: „Suntem buni, dar nu avem noroc în faţa porţii!”

George Puşcaş îi linişteşte pe fani după ruşinea cu Liechtenstein: „Suntem buni, dar nu avem noroc în faţa porţii!”
Comentarii

România a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Liechtenstein pe Stadionul Steaua, într-un meci amical.

Primele declaraţii făcute de George Puşcaş după meciul cu Liechtenstein

La finalul meciului, George Puşcaş a tras concluziile. Atacantul României a fost titular, dar nu s-a lipit la gol şi dă vină doar pe lipsa norocului. De asemenea, omul de gol mai spune că la Campionatul European lucrurile vor arăta mai bine pentru naţionala noastră.

„Nici noi nu ne aşteptam la acest rezultat, am vrut să marcăm. Ei s-au dublat, s-au triplat, a fost greu să pătrundem. Astăzi nu ne-a ieşit, însă trebuie să continuăm pe drumul nostru. Grupul acesta unit a arătat meciuri bune, unitate, suflet, iar eu cred că de asta trebuie să ne agăţăm şi să mergem încrezători la Campionatul European.

Avem nevoie de mai multă şansă în faţa porţii, de mai multă concentrare şi noroc. Am avut extrem de multe şuturi şi nu am reuşit să marcăm. Sper să avem mai multă şansă la EURO şi să fim mai eficienţi în faţa porţii.

Mai sunt zile până la turneul final, nu este varianta noastră finală. Eu am încredere în tot staff-ul: ne vor aduce la un nivel egal pe toţi, asta s-a şi încercat în aceste partide de pregătire. Încep să simt emoţii uşor, sper să fie o emoţie pozitivă. Este un moment important pentru România. Sper să pot transforma această presiune în prestaţii bune acolo”.

Afla mai multe despre: george puscasromanialiechtenstein 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul