Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, lăudat în Italia: „E simpatic şi arată ca o bestie!” Veşti bune pentru atacantul naţionalei

George Puşcaş, lăudat în Italia: „E simpatic şi arată ca o bestie!” Veşti bune pentru atacantul naţionalei

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş a fost lăudat de Andres Blazquez, directorul general de la Genoa.

George Puşcaş, apreciat de italieni: „Extraordinar! Arată ca o bestie”

Blazquez a scos în evidenţă calităţile internaţionalului român şi consideră că acesta nu şi-a atins încă adevăratul potenţial, lucru îmbucurător pentru atacant. Astfel, Puşcaş are şanse să rămână la Genoa şi să încerce în continuare să câştige lupta pentru postul de titular al echipei.

„Şi Puşcaş este un jucător foarte bun şi ne-a ajutat mult în Serie B. Mi-amintesc de golul cu Benevento, marcat la 1-1 după o cursă de 30 de metri. Extraordinar, cu golul acela a dovedit forţa lui. E simpatic şi fizic arată ca o bestie. 

Mai poate creşte, încă n-a ajuns la cota maximă. Cred că dacă va fi la fel de profesionist şi adaptat la grup, va arăta ce poate la Bari. Noi am fost foarte mulţumiţi de el”, a declarat directorul general al lui Genoa, potrivit gsp.ro.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Directorul de la Genoa, declaraţii interesante: „Radu Drăguşin nu va sta mult timp la Tottenham!” 

„Îl urmăream de mult pe Drăguşin, şi i-am observat traseul început în Serie A la Sampdoria şi Salernitana.

Ne-am dat seama rapid că are un potenţial mare de a creşte. E un băiat foarte inteligent, profesionist şi este singurul care a jucat toate minutele din acest sezon. Cred că Tottenham nu va fi ultima destinaţie a carierei sale. Îl văd la o echipă din Top 5 în Europa în viitor. Dacă nu se transfera acum, Drăguşin ar mai fi crescut sigur în valoare şi după participarea la Euro 2024 l-am fi cedat şi mai scump, undeva la 40-50 de milioane.

Am fi obţinut mai mulţi bani la Bayern, cu câteva milioane, iar contractul lui Radu ar fi fost mai bun. Însă noi am respectat dorinţa lui de a juca în Premier League. Era necesar să vindem în acest mercato un jucător şi despărţirea de Drăguşin va afecta cel mai puţin echipa lui Gilardino. Vom încerca să menţinemi echiibrul defensivei şi să mai lansăm tineri.

Stăm bine la capitolul fundaşi centrali, cu Bani, De Winter, Vasquez şi Matturo, şi locul lăsat gol de Radu va fi acoperit, ne vom descurca. Banii pe care îi luăm pentru Drăguşin îi vom reinvesti însă în achiziţii, pentru că vrem să ne dezvoltăm în continuare şi să contăm în fotbalul italian”, a declarat Andres Blazquez, directorul general de la Genoa, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: george puscasgenoaserie a 

viewscnt
Articole similare