Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş, mesaj pentru contestatari după meciul cu Bosnia: ”Eu sunt pe teren, ei sunt în faţa televizorului!”

George Puşcaş, mesaj pentru contestatari după meciul cu Bosnia: ”Eu sunt pe teren, ei sunt în faţa televizorului!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

George Puşcaş a declarat, luni seară, după meciul României cu Bosnia, scor 4-1, că a fost o seară plăcută din toate punctele de vedere şi că deşi tricolorii au retrogradat, ei trebuie să se gândească la partea pozitivă a jocului lor. De asemenea, el a avut şi un mesaj pentru contestatari. 

”Eu sunt pe teren, ei sunt în faţa televizorului!”

”Nu eram dator, eram dator muncii mele. Mncesc în fiecare meci, iar în seara asta am fost răplătit. Am văzut şi noi că în meciurile trecute ne-am dominat adversarii.

Am avut ocazii, ne-au intrat şi am fost fericiţi. Acum nu mai putem face nimic, trebuie să dăm continuitate jocul. Trebuie să facem fericită România. 

A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere. Trebuie să ne uităm mai mult la asta şi să luăm tot ce e mai pozitiv din victoria asta. Ăsta e singurul lucru negativ, e greu când închei grupa cu victorie şi retrogradezi.

Tocmai de aceea trebuie să luăm ce e mai bună, să formăm grupul şi să continuăm. Nu mă afectează criticile, sunt imun. Îmi plac criticile constructive.

Eu sunt pe teren, ei sunt în faţa televizorului. Aceste două jocuri trebuie să fie un punct de plecare şi să ne îndreptăm spre victorii cât mai multe”, a spus Puşcaş la Prima TV. 

La celălalt meci din grupă, Muntenegru – Finlanda, scor 0-2. În minutul 17, de la muntenegreni a fost eliminat Tomasevici. Au marcat Antman ’47 şi Kallman ’53.

Clasamentul final al grupei: 1. Bosnia – 11 puncte, 2. Finlanda – 8 puncte, 3. Muntenegru – 7 puncte, 4. România – 7 puncte.

Bosnia şi Herţegovina a promovat în Divizia A, iar România a retrogradat în al treilea eşalon valoric.

Afla mai multe despre: românia-bosnia-puşcaş 

viewscnt
Articole similare