Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş pleacă de la Genoa, dar ar putea rămâne în Italia! Gilardino s-a săturat şi a cerut un alt atacant

George Puşcaş pleacă de la Genoa, dar ar putea rămâne în Italia! Gilardino s-a săturat şi a cerut un alt atacant

Serie A

Comentarii

George Puşcaş (27 de ani) este pe făraş la Genoa, la doar câteva luni distanţă după ce a fost transferat definitiv de către ”Grifoni”.

Presa din Italia anunţă că antrenorul celor de la Genoa, Alberto Gilardino, s-a săturat de ratările lui George Puşcaş şi a cerut de urgenţă un nou atacant la echipă.

George Puşcaş ar urma să plece de la Genoa

Cum perioada de transferuri este închisă, fostul atacant s-a oprit asupra unui jucător liber de contract, de doar 21 de ani, Nemanja Jovic, care ultima dată a evoluat la Partizan Belgrad.

Cu toate acestea, Gilardino ar putea aştepta luna ianuarie, când şi-ar dori să-l aducă pe japonezul Ayase Ueda, de la Feyenoord, în schimbul a 10.000.000 de euro.

Titularul de drept la Genoa este italo-argentinianul Mateo Retegui, însă Gilardino îşi doreşte o ”dublură” de acelaşi calibru.

George Puşcaş nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, chiar dacă în vară a fost transferat definitiv în schimbul a 3.000.000 de euro, iar plecarea sa pare inevitabilă.

Un club din Italia, dar din Serie B, şi-a exprimat deja intenţia de a-l transfera pe George Puşcaş. Este vorba despre SSC Bari, club care l-a mai dorit pe atacantul român şi-n precedentele două perioade de transferuri.

  • De asemenea, jurnaliştii italieni afirmă că George Puşcaş mai are şi alte propuneri din Europa şi, cel mai probabil, va pleca de la Genoa curând.

Nevoia principală ar rămâne un atacant de nivel înalt care să li se alăture lui Diaw şi Nasti: în acest sens s-ar dezvolta o idee intrigantă - aducerea lui George Puşcaş.

Românul de 27 de ani fusese deja căutat în vară. Se pare, totuşi, că discuţia ar putea fi redeschisă", anunţă italienii, despre intenţiile celor de la Bari.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş, conform transfermarkt.de.
  • 33 de meciuri, 4 goluri şi 2 pase decisive a adunat George Puşcaş pentru Genoa.

Afla mai multe despre: george puscasgenoabariserie agilardino 

viewscnt
Articole similare