Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Germania pierde cu Macedonia de Nord şi înregistrează prima înfrâgere în preliminariile Campionatului Mondial după o pauză de 20 de ani

Germania pierde cu Macedonia de Nord şi înregistrează prima înfrâgere în preliminariile Campionatului Mondial după o pauză de 20 de ani

Fotbal

Comentarii

Doar două şuturi pe spaţiul porţii au trimis nemţii în cele 90 de minute de joc. În meciul cu România din urmă cu 4 zile, Germania a trimis 9 şuturi pe spaţiul porţii.

Surpriza zilei de ieri a fost cu siguranţă înfrângerea Germaniei pe teren propriu în meciul cu Macedonia de Nord.

Nemţii nu mai pierduseră în preliminariile unui Campionat Mondial din 2001, atunci când Anglia s-a impus cu 5-1. Macedonia de Nord a marcat prin Pandev în prelungirile primei reprize. A urmat un gol al nemţilor din penalty la un sfert de oră de la reluare, însă nu a fost de ajuns pentru a evita o înfrângere. Cu 5 minute înainte de final, Elmas înscrie pentru oaspeţi şi administrează Germaniei una dintre puţinele înfrângeri suferite de aceasta pe teren propriu într-un meci oficial.

Germania nu a impresionat nici din punct de vedere statistic. Dacă în meciul cu România, dominarea nemţilor a fost una cât se poate de clară în statistica oficială a partidei, cu Macedonia de Nord altfel au stat lucrurile. Doar două şuturi pe spaţiul porţii au trimis nemţii în cele 90 de minute de joc, în timp ce jucătorii macedoneni au şutat de 4 ori pe poarta lui Neuer. Nici la posesie, superioritatea nemţilor nu a fost una de remarcat cu doar 62%. În meciul cu România din urmă cu 4 zile, Germania a trimis 9 şuturi pe spaţiul porţii.

Macedonia de Nord egalează Germania la puncte şi trece peste România şi Islanda în clasament. Lider în grupă, este Armenia cu 9 puncte, formaţie care a câştigat toate cele 3 jocuri de până acum.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cm 2022 

viewscnt
Articole similare