Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gest superb făcut de Sandro Tonali! După ce a semnat cu AC Milan şi-a sunat idolul: Ce a vorbit cu Gattuso

Gest superb făcut de Sandro Tonali! După ce a semnat cu AC Milan şi-a sunat idolul: Ce a vorbit cu Gattuso

AC Milan

Comentarii

Sandro Tonali (20 de ani) a semnat cu AC Milan, chiar dacă a fost dorit de cluburi precum Manchester United, FC Barcelona sau chiar rivala Inter Milano. "Noul Pirlo", aşa cum este poreclit în Italia, este fan de mic al lui Milan şi când a semnat contractul l-a sunat pe idolul copilăriei sale: Gennaro Gattuso.

Chiar dacă abilităţile de pe teren îl fac să semene mai mult cu Andrea Pirlo, idolul lui Sandro Tonali a fost Gennaro Gattuso, iar marea dorinţă a fotbalistului a fost să îmbrace tricoul cu numărul 8 la AC Milan. 

Aşa că, după ce a semnat contractul, Tonali a pus mâna pe telefon şi l-a întrebat pe Gattuso dacă poate să ia numărul pe care "Rino" l-a purtat sezoane la rând: "Nici nu e nevoie să mă întreb. Ia-l şi hai pe ei", a fost mesajul pe care i l-a transmis actualul antrenor de la Napoli lui Tonali. 

Sandro Tonali a fost împrumutat iniţial la AC Milan pentru 10 milioane de euro. "Diavolii" au opţiunea de a îl cumpăra definitiv pentru încă 20 de milioane de euro. Neoficial, Tonali s-a înţeles cu Milan pentru următorii cinci ani, modalitatea aceasta de transfer fiind folosită doar pentru a fenta fair-play-ul financiar impus de UEFA. 

Afla mai multe despre: sandro tonaliac milan 

viewscnt
Articole similare