Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul lui Gică Craioveanu: ”Nu am depus candidatura pentru postul de preşedinte la Craiova. Motivul? Îl respect enorm pe Cârţu”

Gestul lui Gică Craioveanu: ”Nu am depus candidatura pentru postul de preşedinte la Craiova. Motivul? Îl respect enorm pe Cârţu”
Comentarii

Sorin Cârţu a fost ales în funcţia de preşedinte al clubului CS Universitatea Craiova, pe care o deţinea şi anterior scrutinului care a avut loc duminică şi la care a fost singurul candidat.

Gestul lui Gică Craioveanu: ”Nu am depus candidatura pentru postul de preşedinte la CS Universitatea Craiova. Motivul? Îl respect enorm pe Cârţu”

Sorin Cârţu (66 de ani) a devenit în mod oficial noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova,

1256 de abonaţi ai Universităţii Craiova au votat la alegerile în care Sorin Cârţu a fost unicul candidat. Dintre voturile exprimate de aceştia, 1232 au fost validate, în timp ce 24 au fost declarate nule.

Gică Craioveanu a mărturisit că nu a depus candidatura pentru postul de preşedinte în Bănie din respect pentru Sorin Cârţu. 

”Sorin pentru mine a reprezentat enorm, mult pentru că m-a luat la Craiova, am câştigat titlul cu el, am câştigat Cupa României cu el şi îl respect enorm şi din cauza asta am crezut că nu e momentul să candidez”, a declarat Gică Craioveanu. 

Universitatea Craiova este pe primul loc în Liga I, cu 42 de puncte. 

Sorin Cârţu: "Mă votez cu ambele mâini"

"Aş fi vrut să fie mai mulţi candidaţi, dar, din păcate, nu au venit. Eu o iau ca un gest de respect al lor faţă de numele meu, de persoana mea, faţă de ce am reprezentat pentru oraşul Craiova.  Este o responsabilitate şi îi asigur că speranţele pe care şi le-au pus în mine şi când am fost fotbalist, şi când am fost antrenor, şi acum ca preşedinte... Nu am să-i dezamăgesc. O să dau tot ce se poate şi ce depinde de mine ca să fac lucruri pozitive. Cum să mă abţin? O să mă votez cu ambele mâini”, a declarat Sorin Cârţu într-un interviu acordat clubului din Bănie. 

Afla mai multe despre: gica craioveanusorin cartuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare