You are here:

Gheorghe Hagi a răbufnit după UTA - Farul 1-1: ”E prea mult!” Antrenorul ”marinarilor” a rămas uimit: ”S-a văzut din tribună”

Gheorghe Hagi a răbufnit după UTA - Farul 1-1: ”E prea mult!” Antrenorul ”marinarilor” a rămas uimit: ”S-a văzut din tribună”

Superliga

Comentarii

Gheorghe Hagi a criticat arbitrajul lui Marcel Bîrsan din UTA - Farul 1-1.

Antrenorul Farului a făcut referire la o fază controversată din minutul 57, la care Mihai Bălaşa a cerut penalty. Pentru proteste, Gică Hagi a fost avertizat de Marcel Bîrsan cu cartonaşul galben, iar jocul a continuat, fără ca ”marinarii” să primească lovitură de pedeaspă.

Gică Hagi, nervos după UTA - Farul: ”E prea mult”

”Suntem Farul, UTA v-am zis că este o echipă bună. Este totul un meci în deplasare. Chiar înainte să luăm golul am avut o ocazie mare, dar ce să facem. 

Am impresionat, dar să nu dai penalty la Bălaşa este ca şi orice.... E prea mult, eu aşa cred. Să ni se povestească să nu ştiu ce, că nu ştiu ce au făcut.

S-a văzut din tribună că e penalty. Ce să cer explicaţii? Cine sunt eu? Un antrenor. Când vezi că e clar, scuzaţi. 

Cu FCSB s-a dat penalty împotriva noastră la ultima fază. Şi noi trebuia să facem mai mult. Ştiam că vom întâlni o echipă foarte bună acasă”, a spus Gică Hagi, după UTA - Farul 1-1.

Mihai Bălaşa s-a enervat în faţa reporterului după UTA - Farul

"Da, un egal, dar cred că în seara asta meritam mai mult, că am dominat jocul, am avut ocazii, dar din păcate domnul arbitru şi domnii de la VAR nu ştiu ce au făcut. 

Am fost luat în braţe, m-am zbătut să ajung la minge. Mai mult de atât nu ştiu ce vrea domnul Bîrsan. Dacă te duci şi îi spui ceva, îţi zice să pleci, că nu poţi vorbi cu el. Din păcate, ăştia sunt arbitrii de la noi din ţară. 

Etapa trecută se duce la VAR şi întoarce. Nu ştiu ce se urmăreşte. Eu cred că în seara asta a venit cu un obiectiv clar aici. Să continuăm, aşa nu se poate. UTA cred că a avut o singură fază de poartă mai periculoasă din cornerul nostru. Am adus mingea în faţa porţii şi pe viitor ne va intra mingea în poartă. Ne aşteptam la mai multe puncte, dar asta este, mergem înainte", a spus Mihai Bălaşa. 

  • VIDEO cu faza la care Farul a cerut penalty

Afla mai multe despre: superligafarulgică hagi 

viewscnt
Articole similare