Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Hagi îşi avertizează jucătorii înaintea returului cu Racing Union: "Trebuie să fim atenţi, nu am câştigat încă nimic!"

Gheorghe Hagi îşi avertizează jucătorii înaintea returului cu Racing Union: "Trebuie să fim atenţi, nu am câştigat încă nimic!"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa primeşte joi vizita echipei Racing Union din Luxemburg, după ce a câştigat manşa tur, disputată în deplasare, cu scorul de 2-0. Gheorghe Hagi îşi avertizează însă jucătorii că trebuie să trateze meciul de joi, cu maximă seriozitate.

Antrenorul Viitorului crede că în Luxemburg, echipa sa a jucat doar o primă repriză din duelul cu Racing Union. Hagi atrage atenţia elevilor săi că trebuie să trateze şi manşa retur cu acelaşi spirit din jocul tur de pe Stade Josy Barthel: "Mâine jucăm a doua repriză a acestui duel acasă, pe prima am jucat-o la ei şi am facut-o foarte bine. Am fost serioşi în tur şi avem un rezultat foarte bun de partea noastră, dar nu tratăm relaxaţi acest meci. Din contră, trebuie să fim foarte atenţi, pentru ca nu este nimic câştigat." explică Hagi.

Tehnicianul constănţean apelează la spiritul baieţilor săi: "Trebuie să marcăm goluri şi să arătăm acelaşi spirit pe care l-am arătat şi la ei. Le-am zis şi la antrenamente, dacă mă obligaţi să fac schimbări, o să fac. Dacă nu, nu! Deci trebuie să mă obligaţi, să îmi arătaţi că sunteţi în formă. Dacă nu, o să-mi fie foarte greu!" a mai adăugat antrenorul Viitorului.


Meciul FC Viitorul - Racing Union (Luxemburg) se va disputa joi, 19 iulie, de la ora 18.00, pe stadionul „Gheorghe Hagi” din Ovidiu şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe site-ul Telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: gheorghe hagiviitorul constanta 

viewscnt
Articole similare