Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Mustaţă ia măsuri după meciul cu Rapid. ”Va fi un protest”. Liderul fanilor FCSB i-a desfiinţat pe jucători. ”Să îi spună lui Gigi să le taie din salariu”

Gheorghe Mustaţă ia măsuri după meciul cu Rapid. ”Va fi un protest”. Liderul fanilor FCSB i-a desfiinţat pe jucători. ”Să îi spună lui Gigi să le taie din salariu”

Superliga

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord FCSB, a anunţat că galeria vicecampioanei României va lua măsuri la meciul cu FCU Craiova 1948 din campionat, după eşcul din derby-ul cu Rapid de la finalul săptămânii trecute.

Peluza Nord pregăteşte un protest la meciul cu FCU Craiova 1948. ”Jucătorii trtebuie să înţeleagă”

”Indiferent de situaţie, noi (n.r. Peluza Nord) vom fi lângă echipă. Vom face şi noi protestul nostru. Este un protest pe care jucătorii trebuie să îl înţeleagă. Este un protest paşnic. Astăzi seară mă voi întâlnii cu liderii şi vom pune la punct detaliile. Ei trebuie să înţeleagă că în acest ritm nu mai vin oamenii la stadion. Măcar acum, în al 12-lea ceas, puneţi mâna la treabă (n.r. jucătorii), ambiţie, pentru că s-au pierdut puncte”, a spus Gheorghe Mustaţă, la Fanatik.

Mustaţă îi avertizează pe jucătorii FCSB-ului. ”Dacă atât pot, să îi ceară lui Gigi o micşorare de salariu”

”Dacă vedem că jucăm fotbal şi pierdem, asta este. Aşa, ce să vedem? Nonşalanţă. Ce să le spui la ăia 40.000 de suporteri? Că ”atât am putut”? Dacă atăt s-a putut, să se ducă la Gigi să  ceară o micşorare de salariu. 

Eu zic că echipa are potenţial. Sper să fi fost un duş cu apă rece şi vom trece peste. Cine vrea să vină la stadion, să fie alături de echipă, dar oamenii speculează acum. ”Să vin să văd ce? Cum înjuri arbitii, cum dai cu piciorul în gazon că nu ţi-a ieşit nu ştiu ce?”, a adăugat liderul Peluzei Nord FCSB.

În această etapă, FCSB primeşte vizita lui FCU Craiova 1948, duminică, pe 12 noiembrie, de la 21:00. Partida va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăgheorghe mustaţă 

viewscnt
Articole similare