Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu: ”A ajuns o mică vedetuţă. Nu-i ajunge Bojanei Popovic nici la degetul mic!"

Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu: ”A ajuns o mică vedetuţă. Nu-i ajunge Bojanei Popovic nici la degetul mic!"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti, echipa Cristinei Neagu, a câştigat greu cu formaţia din Zalău, 26-24, după ce în minutul 57, scorul era egal, 24-24.

Gheorghe Tadici o face praf pe Cristina Neagu: ”A ajuns o mică vedetuţă. Nu-i ajunge Bojanei Popovic nici la degetul mic!"

Cristina Neagu, căpitanul campioanei en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, şi al naţionalei, a transmis un mesaj dur după victoria dificilă a echipei sale în meciul din deplasare, cu HC Zalău, scor 26-24. Dacă CSM Bucureşti pierdea partida, Rapid Bucureşti câştiga titlul naţional, cu o etapă înainte de final.

Discursul lui Neague l-a scos din sărite pe antrenorului lui HC Zalău, Gheorghe Tadici, care a pus-o la punct pe jucătoarea lui CSM. 

„Gestul ei m-a deranjat. Sunt una dintre persoanele care a lucrat cu ea. Nu de azi sau de ieri, ci din ziua în care a ajuns o mică vedetuţă. Caracterul ei este foarte dificil. Are asemenea reacţii în momentul în care întâlneşte jucătoare în campionatul României care încearcă să o oprească.

A mai avut asemenea ieşiri. Nu fac bine. Eu am amendat acest lucru de ani de zile. Patru milioane de euro merg spre ele şi pentru ce? Pentru a câştiga campionatul sau Cupa? Au ratat multe obiective în ultimii 2-3 ani. Nu e prost cel care cere, ci cel care dă.

Sportul trebuie ajutat, dar ca să plăteşti aproape un miliard pe lună unei jucătoare care lucrează 2-3 ore pe zi… Dacă ar fi din bani privaţi, n-aş avea nimic. E naivitate. Eşti plătită din bugetul Capitalei. Frustrarea ei este că o echipă cu jucătoare de 19-24 de ani îndrăznesc să li se opună. Nu se califică în Final Four.

Rămâne de văzut dacă e cea mai bună jucătoare din lume. N-au declarat-o specialiştii. Au fost jucătoare, sa fim serioşi, de-a lungul anilor… Popovici.. Nu-i ajunge nici la degetul mic Neagu!”, a declarat Tadici, potrivit as.ro.

Bojana Popovici (Muntenegru) e una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria handbalului. 

Rapid este lider după etapa a 25-a, penultima, tot cu un punct în faţa CSM Bucureşti, 66 pentru Rapid.

Etapa a 26-a, ultima din sezonul 2021-2022, programează partide duminică, când Rapid Bucureşti se va deplasa pe terenul SCM Râmnicu Vâlcea, iar CSM Bucureşti va primi vizita echipei Minaur Baia Mare.

Afla mai multe despre: csm bucureştifc zalăuneagu 

viewscnt
Articole similare