Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghezali este de nerecunoscut. Pulhac, val de ironii: ”Când face un sprint i se deschide paraşuta” | EXCLUSIV

Ghezali este de nerecunoscut. Pulhac, val de ironii: ”Când face un sprint i se deschide paraşuta” | EXCLUSIV
Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate vineri seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia FC Bihor, în ultimul meci al etapei a doua din faza grupelor Cupei României.

La Oradea, Dinamo a avut de furcă în faţa unei echipe din Liga a treia, dar a deschis scorul în minutul 48. Ahmed Bani a executat o lovitură liberă, balonul a lovit bara şi Ricardo Grigore a trimis în plasă. Orădenii au egalat în minutul 82, prin Andrei Alexandru Popa, care a reluat din voleu, după o gafă a lui Ricardo Grigore. În minutul 84 portarul gazdelor, Pânzariu a salvat incredibil la şutul lui Denis Politic şi meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Cristi Pulhac a comentat prestaţia dinamoviştilor şi a lansat un val de ironii la adresa lui Ghezali, fotbalistul lui Dinamo care este de nerecunoscut după promovarea în Liga I. 

„Păi dacă nu merge cu tehnica şi cu figurile, atunci cantonamentul spartan! Păi, uite, Ghezali, când face sprintul i se deschide paraşuta! Băi, vorbesc serios! La orice sprint i se deschide paraşuta! (...)

Eu cred că ajungem să vorbim prea repede despre nişte fotbalişti care au jucat doar şase luni bine, nu foarte bine. Eu îl aşteptam cu braţele deschise în Liga 1, îţi spun sincer.

S-a vorbit atât de mult de el încât tind să-mi dau dreptate la ceea ce m-am gândit în momentul în care l-am văzut, chiar şi la barajul cu FC Argeş. Aşa se aştepta înainte, un sezon trebuie să joci bine, aşa mi se spunea”, a spus Cristi Pulhac, la Orange Sport.

În Liga 2, Ghezali a fost un alt jucător faţă de cel de acum, fotbalistul a bifat 31 de meciuri pentru Dinamo în toate competiţiile, reuşind să marcheze de 13 ori şi să ofere cinci pase decisive.

În grupa a 3-a din Cupa României, după două etape, Dinamo are două puncte şi se află pe locul 4, iar FC Bihor este pe locul 5, cu un punct.

Afla mai multe despre: ghezalidinamopulhac 

viewscnt
Articole similare