Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion teribil. Alexandru Cicâldău este infectat din nou cu COVID-19

Ghinion teribil. Alexandru Cicâldău este infectat din nou cu COVID-19
Comentarii

Galatasaray are un jucător infectat cu COVID-19 conform ultimului anunţ oficial. Presa din Turcia a aflat că este vorba despre Alexandru Cicâldău (24 de ani).

Ghinion teribil. Alexandru Cicâldău este infectat din nou cu COVID-19

Ghinion teribil pentru Cicâldău. Fotbalistul s-a infectat a doua oară cu COVID-19. Galatasaray nu se va putea baza pe servicile sale minim două saptămâni. 

Cicâldău a luat prima data virusul la Universitatea Craiova, in noiembrie, când atât el cât şi Nicuşor Bancu au lipsit o perioadă de la echipă. 

Acum presa din Turcia a făcut anunţul oficial. 

Cicâldău, om important la Galatasaray

Evoluţia lui a fost lăudată în toată presa din Turcia, iar unul dintre jurnalişti a fost impresionat de calităţile lui de lider. „El este cel mai puternic candidat să devină căpitanul acestei echipe după plecarea lui Muslera”, a scris Uğur Meleke, editorialist la Hürriyet. 

Alex Cicâldău ar putea deveni căpitanul lui Galatasaray după plecarea portarului Fernando Muslera

Presa din Turcia i-a lăudat calităţile mijlocaşului după partida pe care a făcut in Europa League.

"Cicâldău, care a marcat primul gol al echipei sale, a avut şi cea mai mare contribuţie la golul cu numărul doi. Starul român a experimentat bucuria de a marca în faţa propriilor fani pentru prima dată.

Mai mult, Cicâldău a marcat al doilea gol al său în Europa. (...) Cicâldău, care a avut cea mai bună evoluţie a sa în mijlocul lui Galatasaray de la începutul sezonului şi până acum, a rănit apărarea adversă şi a adus scorul la 2-0 cu pasa care a intrat în poartă (n.r. autogolul provocat în minutul 30).

Sperăm că accidentările lui Cicâldău şi Kerem, care sunt cei mai importanţi membri ai echipei, să nu fie serioase. În absenţa acestor jucători, Galatasaray va întâmpina dificultăţi", au scris cei de la Fotomac.

 

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugalatasaraycicaldau covid 

viewscnt
Articole similare