Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giani Kiriţă nu crede că Dinamo poate trece de baraj! ”Credeţi-mă că va fi foarte greu pentru ei!”

Giani Kiriţă nu crede că Dinamo poate trece de baraj! ”Credeţi-mă că va fi foarte greu pentru ei!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are din nou grave probleme financiare, echipa din Ştefan cel Mare fiind implicată din nou în lupta pentru retrogradare.

Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1 şi va trebui să lupte la baraj pentru a rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc. Chiar dacă jucătorii echipei din Ştefan cel Mare sunt încrezători în forţele lor, fostul fotbalist al dinamoviştilor, Giani Kiriţă, nu mai crede într-o potenţială salvare. 

Fostul jucător din Ştefan cel Mare consideră că trupa lui Uhrin nu este capabilă să facă faţă jocurilor de la baraj şi se teme că echipa lui de suflet ar putea să sufere o retrogradare ruşinoasă. 

”Credeţi-mă că va fi foarte greu pentru ei!”

”Dacă ajungem acolo, presiunea va fi mare şi acei jucători nu ştiu dacă pot să ducă această presiune pe care o au în spate, mie de asta îmi e frică. Dacă până acum ei nu au reuşit să scoată Dinamo la suprafaţă, să ajungă la baraj, mie îmi e frică că acei jucători nu pot să ducă presiunea la capăt. Orice echipă care ajunge la baraj, credeţi-mă că va fi foarte greu pentru Dinamo.

De vreo nouă ani de zile, Dinamo se zbate în subsolul clasamentului. Dinamo nu a mai reuşit să se ridice şi atunci tot timpul vorbim la modul negativ de Dinamo. Nu e nimic pozitiv şi îmi e foarte greu să tot vorbesc”, a spus Giani Kiriţă, la PRO ARENA.

Meciul Gaz Metan Mediaş - FC Dinamo este programat vineri, de la ora 20.00, în etapa a VI-a a play-out-ului Ligii 1, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport şi în format video-text pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: dinamo-kiriţă-liga 1 

viewscnt
Articole similare