You are here:

Giani Kiriţă scoate în evidenţă arma secretă a celor de la Dinamo: „Mulţi zic că e doar Kopic, dar nu e aşa!”

Giani Kiriţă scoate în evidenţă arma secretă a celor de la Dinamo: „Mulţi zic că e doar Kopic, dar nu e aşa!”
Comentarii

Dinamo are un început bun de sezon în Superligă, iar Giani Kiriţă a avut cuvinte de laudă pentru clubul său de suflet.

Giani Kiriţă a vorbit la superlativ despre parcursul lui Dinamo din acest sezon

Fostul căpitan al lui Dinamo a scos în evidenţă şi un detalu interesant. În opinia lui Giani Kiriţă, un mare merit pentru performanţa de la Dinamo i se atribuie lui Florentin Petre, cel care face o treabă excelentă din calitatea sa de antrenor secund.

”(n.r. despre Dinamo) La Dinamo este bine, suntem pe drumul cel bun. Întodeauna este nevoie de jucători. Dinamo a început foarte bine, trebuie să rămână în aceaşi zonă.

Discursul mi-a plăcut, al lui Kopic, al jucătorilor. Se vede şi mâna lui Florentin Petre, mulţi zic că e doar Kopic, nu! Petre ţine vestiarul acolo”, a declarat Giani Kiriţă.

Rivalitate dincolo de graniţele României: ”Noi niciodată nu am ţinut cu FCSB. Ne interesează doar Dinamo!”

FCSB este singura echipă care va reprezenta România în competiţiile europene în acest sezon. Campioana României a pătruns în faza principală din Europa League, acolo unde va da piept cu nume grele, dintre care iese în evidenţă Manchester United.

Meciul cu clubul gigant din Premier League va fi chiar la Bucureşti, pe Arena Naţională, la începtul anului viitor.

Cu toate acestea, Giani Kiriţă, fostul căpitan al lui Dinamo, a dezvăluit că nu va ţine cu FCSB în cupele europene, cauza fiind rivalitatea dintre cele două echipe bucureştene.

”Noi (n.r. dinamoviştii) niciodată nu am ţinut cu FCSB, pe noi nu ne interesează! Nu avem cum, ne interesează doar Dinamo! (n.r. dacă vrea ca FCSB să o bată pe Manchester United?) Îţi dai seama că nu vreau! Nu am vrut niciodată!”, a declarat Giani Kiriţă, după un meci de Old Boys.

Afla mai multe despre: giani kiritadinamoflorentin petre 

viewscnt
Articole similare