You are here:

Gianluigi Donnarumma, după eliminarea Italiei de la EURO: ”E inacceptabil”

Gianluigi Donnarumma, după eliminarea Italiei de la EURO: ”E inacceptabil”

EURO

Comentarii

Echipa naţională a Elveţiei s-a calificat sâmbătă în sferturile de finală ale Euro 2024, după ce a învins, la Berlin, scor 2-0, chiar deţinătoarea trofeului, echipa Italiei.

Reacţia lui Donnarumma după eliminarea Italiei de la EURO

La Berlin, Donnarumma a salvat la şutul lui Embolo, din minutul 24, dar nu a mai putut face nimic la golul lui Remo Freuler, din minutul 37. Ruben Vargas a pasat în careu prentru Freuler, acesta a şutat, fundaşul italian Mancini a deviat uşor balonul şi elveţienii au deschis scorul. În minutuul 45+1 Donnarumma a intervenit la şutul lui Rieder, respingând în bară, apoi balonul a ieşit în corner.

Imediat după reluare, elveţienii şi-au majorat avantajul, la două goluri, prin golul superb înscris de Vargas, în minutul 46. În minutul 52 Schar a fost aproape de autogol, trimiţând cu capul în bara propriei porţi, iar Scamacca a lovit şi el bara în minutul 75. S-a încheiat 2-0 pentru Elveţia, care păşeşte în sferturi, în timp ce campioana en-titre a Europei a dezamăgit la acest turneu final pe care îl şi părăseşte după optimile de finală.

Gianluigi Donnarumma, portarul Italiei, s-a arătat dezamăgit de eliminarea de la EURO.

”Nu putem decât să ne prezentăm scuzele în faţa fanilor. E inacceptabil, am fost foarte slabi tot meciul. Asta este realitatea. 

Am jucat teribil de slab în prima parte. Este realitatea, trebuie să o acceptăm.

Doare, doare foarte tare. Ne prezentăm scuzele. Am dezamăgit şi Elveţia merită să treacă mai departe.

Am avut mari probleme pe toată durata jocului, poate mai puţin pe final. Am lăsat prea multe spaţii, nu am făcut pressing. N-am avut nimic, toate ne-au lipsit”, a declarat Gianluigi Donnarumma, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: donnarummaeuroitalia 

viewscnt
Articole similare