Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Craioveanu a venit special din Spania să dea lovitura de start la derby-ul Băniei: ”Sunt ambiţii mari”

Gică Craioveanu a venit special din Spania să dea lovitura de start la derby-ul Băniei: ”Sunt ambiţii mari”
Comentarii

Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universităţii Craiova, a lăsat Spania pentru a participa la derby-ul Băniei!

Gică Craioveanu a venit special din Spania să dea lovitura de start la derby-ul Băniei: ”Sunt ambiţii mari” 

Directorul de imagine al Universităţii Craiova, Gică Craioveanu, a venit să-şi sărbătorească ziua de naştere în Bănie. Craioveanu îşi doreşte să fie prezent la derby-ul Craiovei, având în vedere că este şi invitat să dea lovitura de start la derby-ul din seara aceasta, de la ora 19:55, dintre Universitatea Craiova şi FCU Craiova, pe arena „Ion Oblemenco”.

Fostul mare jucător a prefaţat derby-ul Craiovei şi a mărtursit că va fi un meci complicat.

„Mă simt destul de bine, sincer, am vrut să fiu prezent la acest meci, nu puteam să lipsesc, mai ales că este ziua mea. Fac 54 de ani, cam mult, cam bătrânel m-am făcut şi eu, dar sunt fericit. Sunt un tip care se bucură de viaţă, de fotbal, sunt îndrăgostit mereu, de Ştiinţa, de viaţă, un romantic, câteodată îmi trece repede, dar pe Ştiinţa nu o să o uit niciodată.

Îmi doresc să câştigăm, iar publicul nostru să fie mulţumit de prestaţia echipei, să fie o atmosferă frumoasă, să fie un meci bun şi să câştigăm. Cred că va fi un meci tactic, echilibrat, dar noi avem o echipă superioară, cu jucători care pot să marcheze diferenţa.

Şi ei o să aibă ambiţie mare să ne bată, va fi un meci complicat. Am câştigat destul de clar meciul tur şi aş vrea ca şi de ziua mea să câştigăm. În afară de prestaţia echipei, publicul este cel mai important, iar fanii noştri ştiu şi simt momentele complicate ale echipei. Antrenorul nu mai trebuie să spună nimic, trebuie să dea numai primul 11, pentru că motivaţia va fi oricum foarte mare şi să spună „Ieşiţi şi bucuraţi-vă de fotbal!” Va fi o emoţie în plus că voi da lovitura de start, am venit special din Spania pentru a fi alături de băieţi, chiar dacă trebuia să comentez meciuri zilele acestea”, a declarat Gică Craioveanu înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FC U Craiova.

În tur, gruparea patronată de Mihai Rotaru s-a impus cu 2-0, datorită reuşitelor semnate de Dan Nistor şi Ştefan Baiaram.

Arena va putea fi ocupată la 30 la sută din capacitate, asta însemnând puţin peste 9000 de suporteri.

Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 39 de puncte. În timp ce, U Craiova 1948 este pe locul 13, cu 26 de puncte. 

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiova 1948gica craioveanu 

viewscnt
Articole similare