Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Craioveanu, fan Markovic! A avut doar cuvinte de laudă după meciul cu Farul: "A crescut foarte mult acest copil"

Gică Craioveanu, fan Markovic! A avut doar cuvinte de laudă după meciul cu Farul: "A crescut foarte mult acest copil"
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat cu scorul de 3-0 partida cu Farul Constanţa din etapa cu numărul cinci din play-off-ul Ligii 1.

Gică Craioveanu e fan Markovic! A avut doar cuvinte de laudă după meciul cu Farul: "A crescut foarte mult ca nivel acest copil"

Markovic a înscris de două ori în poarta lui Aioani, în minutul 15 şi în minutul 45+2. Jovan Markovic a fost cel mai bun jucător al Universităţii Craiova în ultimele două partide jucate de olteni.

"E complicat, mi-aduc aminte, păstând proporţiile de Ronaldo (n.r.: Ronaldo Nazario) când s-a intors la Real Madrid. Avea 6 kg-7 kg în plus, dar randamentul lui era unul senzaţional. Poate se simte bine aşa, cu greutatea asta, poate dacă ar slabi puţin ar fi mai bine pentru el. A ajuns la un nivel foarte bun, creează spaţii, marchează foarte uşor, a crescut foarte mult ca nivel acest copil.

Markovic, Baiaram, Câmpanu, eu zic că Andrei Ivan a ajuns la maturitatea fotbalistică. Nu avem probleme în atac, avem câte o problemă în apărare pe greşeli individuale. A crescut foarte mult şi Creţu (n.r.: Alexandru Creţu) la mijlocul terenului şi are rezultate. Asta contează şi exprimarea, chiar dacă ai rezultate şi joci slab, mie nu-mi place", a declarat Gică Craioveanu la Pro Arena. 

  • 800.000 de euro e cota lui Markovic conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com 

De asemenea, 30 iunie 2024 e data la care îi expiră lui Markovic contractul cu Universitatea Craiova. 

Ce a declarat Markovic după meci:

”Mă bucur că am marcat şi că am câştigat cele trei puncte. Mergem la Sepsi şi apoi la Piteşti să câştigăm. Pentru noi niciun meci nu e uşor pentru că ne dorim să câştigăm. Scorul a fost 3-0. Ne bucurăm că am marcat repede. Sperăm ca toate meciurile să fie la fel şi să fim relaxaţi de la pauză.

Reuşitele mele au fost ceva ce vine pe moment, nu le-am gândit. Încerc să marchez şi să îmi ajut echipa.

Din punctul meu de vedere, atitudinea din timpul meciului şi grupul nostru foarte unit ne fac o echipă foarte puternic. Nu ne gândim la FCSB sau la CFR. Noi ne vedem de jocul nostru”, a declarat Jovan Markovic la finalul partidei.

Afla mai multe despre: gica craioveanumarkovicuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare