Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Craioveanu, încrezător înaintea duelului cu FCSB: ”Fără Man şi Coman, nu mai e echipa aia care să impună respect”. Ce spune despre şansele Craiovei la titlu

Gică Craioveanu, încrezător înaintea duelului cu FCSB: ”Fără Man şi Coman, nu mai e echipa aia care să impună respect”. Ce spune despre şansele Craiovei la titlu

Superliga

Comentarii

Gică Craioveanu a discutat despre derby-ul etapei cu numărul 29, FCSB - U Craiova. Legenda oltenilor a dezvăluit că este încrezător în şansele echipei, în urma îmbunătăţirilor drastice reuşite de noul antrenor.

Gică Craioveanu nu se mai teme de FCSB. De la venirea lui Marinos Ouzounidis, formaţia din Bănie a disputat 8 partide, a câştigat 6, a pierdut doar una şi a încasat un singur gol. Noua soliditate din defensivă îi inspiră încredere lui Craioveanu, care recunoaşte că aceasta era o problemă anterior pentru Craiova.

Craioveanu, încrezător înaintea duelului cu FCSB

”Cred că va fi un meci echilibrat şi se va impune calitatea. Ambele echipe sunt într-o formă destul de bună, chiar dacă FCSB este lider. Noi ne-am schimbat foarte mult în plan defensiv, acolo aveam probleme, iar în atac avem calităţi foarte bune, tot ce trebuie pentru a ne impune.

FCSB nu mai e la fel fără Man şi Coman şi nu mai e echipa aia care să impună respect. Coman e printre puţinii jucători care ştiu să dribleze, să scoată adversari din joc. A mai rămas doar Moruţan, în ei stă FCSB”, a spus legenda Universităţii, pentru ProSport.

Ce spune fostul atacant despre şansele Craiovei la titlu.

Craioveanu a mai discutat şi despre şansele formaţiei lui Ouzounidis la titlu, spunând că nu vede de ce echipa nu ar putea să se lupte pentru campionat.

Dacă o să avem atitudine şi curaj, o să depăşim acest complex, FCSB, poate de aceea şi jucătorii s-au temut de asta. Se vor schimba mult lucrurile, avem jucători cu atâta experienţă. Chiar dacă pierdem, o să avem un cuvânt greu de spus pentru titlul de campioană, dar depinde şi de cine va intra în play-off. Sunt echipe precum Astra, care îşi apără corect şansa şi vrea să câştige orice meci”, a mai spus fostul jucător al Craiovei.

Afla mai multe despre: u craiovafcsbliga 1craiova fcsbgică craioveanu 

viewscnt
Articole similare