Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a ales ”urmaşul” lui Denis Alibec la Farul. Fotbalistul şi-a dat acordul să vină la malul mării

Gică Hagi a ales ”urmaşul” lui Denis Alibec la Farul. Fotbalistul şi-a dat acordul să vină la malul mării

Fotbal

Comentarii

Denis Alibec (33 de ani) a plecat de la Farul Constanţa, iar Gică Hagi (58 de ani) pare să-i fi găsit, deja, înlocuitorul.

Denis Alibec a plecat, luni, spre Qatar, acolo unde ar urma să semneze cu formaţia Al Muaither, nou-promovată în prima ligă.

Denis a plecat. Revine Louis

Fotbalistul a primit o ofertă de nerefuzat - 800.000 de euro pe sezon - iar Gică Hagi nu s-a împotrivit, considerând că o asemenea oportunitate nu trebuie ratată.

Merg acolo să văd ce voi face, să văd condiţiile şi voi lua o decizie. Acum trei zile (n.r. a primit oferta).

Mi-e foarte greu să mă despart de Farul, echipa mea de suflet, dar câteodată mai trebuie să iei şi astfel de decizii. Când te laşi de fotbal nu te întreabă nimeni unde ai jucat. Gică Hagi m-a felicitat şi mi-a spus să fie bine”, a declarat Denis Alibec, luni, pe aeroport.

Cel care ar urma să-l înlocuiască pe Denis Alibec ar fi chiar fostul partener din ataculul Farului din sezonul trecut, Louis Munteanu, cel pe care Fiorentina a decis să nu-l păstreze în loc pentru stagiunea ce stă să înceapă.

Italienii consideră că nivelul fotbalistului român nu este unul atât de ridicat pentru a face faţă în Serie A şi Conference League, aşa că i se caută o echipă la care să fie împrumutat.

Potrivit prosport.ro, Gică Hagi a înaintat o nouă ofertă către Fiorentina pentru Louis Munteanu, iar fotbalistul şi-ar fi dat acordul să se întoarcă la malul mării.

Sursa citată anunţă că este doar o chestiune de timp până când mutarea se va realiza, chiar dacă şefii Fiorentinei privesc cu scepticism o nouă aventură a atacantului în fotbalul românesc, considerat unul modest.

Afla mai multe despre: denis alibecgica hagilouis munteanufiorentina 

viewscnt
Articole similare