Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a dezvăluit marele regret al începutului de sezon: ”Îmi pare rău că nu m-a înţeles de la început!”

Gică Hagi a dezvăluit marele regret al începutului de sezon: ”Îmi pare rău că nu m-a înţeles de la început!”

Fotbal

Comentarii

Managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa, Gheorghe Hagi (58 de ani) nu a avut parte de începutul de sezon pe care şi l-ar fi dorit, atât pe plan intern, cât şi european.

Poate cel mai mare regret al startului de stagiune a fost faptul că l-a pierdut pe Louis Munteanu, întors la Fiorentina.

Gică Hagi regretă că Fiorentina nu l-a înţeles

Un jucător extrem de important în sezonul trecut, care ar fi putut ajuta-o pe Farul să aibă un parcurs european mai bun şi chiar o clasare mai sus, actuală, în Superligă.

”Regele” ar fi dorit să-l mai ţină un sezon pe Louis Munteanu, însă Fiorentina a insistat ca jucătorul să se întoarcă la club pentru a fi testat, în vederea păstrării în lotul mare pentru noul sezon de Serie A.

Într-un final, fotbalistul s-a întors, nu a confirmat aşteptările, iar italienii au decis că da, ar fi mai bine ca acesta să fie din nou împrumutat.

La auzul acestor veşti, Gică Hagi a înaintat o nouă ofertă de împrumut pentru Louis Munteanu, iar atacantul s-a întors la Constanţa, după două luni în care toată lumea a avut de pierdut: Farul, pentru că nu l-a avut pe atacant în lot, dar şi fotbalistul, pentru că nu a avut meciuri în picioare.

Îmi pare rău că Fiorentina nu m-a înţeles de la început, am pierdut două luni cu Louis Munteanu. Era un jucător important, îi garantam evoluţii în Europa, la un nivel înalt.

Ei au vrut să-l vadă, dar acum am ajuns la un acord şi le mulţumim pe această cale. Va avea un randament foarte bun la noi. L-am adus ca să ne ajute să intrăm în grupele Conference”, a declarat Gică Hagi, sâmbătă, în cadrul conferinţei de presă premergătoare duelului cu Rapid, din Superligă.

Afla mai multe despre: gica hagifiorentinalouis munteanu 

viewscnt
Articole similare