Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a explodat la conferinţa de presă: „Să le fie ruşine! V-aţi dus în ridicol spunând asta”

Gică Hagi a explodat la conferinţa de presă: „Să le fie ruşine! V-aţi dus în ridicol spunând asta”

Superliga

Comentarii

Farul va juca împotriva celor de la Petrolul, în deplasare, duminică, de la 18:15.

Gică Hagi a explodat la conferinţa de presă: „Să le fie ruşine! V-aţi dus în ridicol spunând asta”

La conferinţa de presă premergătoare meciului, „Regele” a răbfunit după ce a auzit ce s-a vorbit despre prestaţia Farului din „dubla” cu FC Urartu din Conference League.

„S-a spus că echipa cu care am jucat noi e o echipă de Liga 2 sau Liga 3... Ruşine să le fie celor care au spus asta! Anul trecut, campioana Armeniei a bătut-o pe CFR Cluj (n.r. - Pyunik Erevan). Ultima oară când am jucat cu naţionala acolo, am pierdut. V-aţi dus în ridicol spunând asta! 

Urartu a fost o echipă cu jucători talentaţi, care a ştiut să paseze. Toate ţările din Europa au progresat, dar noi, românii, am regresat! E un adevăr pe care trebuie să-l zicem. 

Găsiţi voi răspunsul, eu nu mă pricep! Dar vă spun eu... banii, bugetele, conducătorii! Conducătorii trebuie să producă bugete, să aducă bani, să aducă finanţare. Nu uitaţi că, de 14 ani, eu muncesc cu 500 de euro salariu! Chiar am muncit şi chiar am produs. Am investit mult în academii, am avut cel mai mare buget la academii. De asta am câştigat atâtea titluri naţionale

Am jucat la 1.200 de metri altitudine (n.r. - în Armenia), e groasă! Nu e uşor! Dar echipa a arătat că are talent şi a revenit. Dar mai zic ceva... Domnilor, nu contează cum începi, contează cum termini!”, a spus Gică Hagi la conferenţa de presă.

Gică Hagi speră să-i redreseze cariera lui Constantin Budescu

„Nu trebuie să mai vorbim de jucătorul Budi, ştim ce fel de jucător este, important e să-l aducem la ritmul şi intensitatea la care trebuie să fie. El trebuie să aibă în spate o echipă bună, care să-l pună în situaţii care să-l avanteze. 

Pretenţiile au crescut la Constanţa, e un vestiar exigent aici. E un mediu bun, sperăm să-l facem să se simtă bine cu noi şi să dea randament. Dar nu depinde totul de el. E un joc colectiv. Au apărut multe informaţii, dar vă spun eu că noi am fost primii care l-au ofertat. Când se duce la alţii, lumea spune că e cel mai bun. A venit la noi, iar lumea spune că e slab. 

Va apărea în echipă, probabil, la meciurile următoare, i-am zis că nu e bine să apară acum, cu Petrolul”, a mai spus „Regele”.

Afla mai multe despre: gica hagifarulsuperliga 

viewscnt
Articole similare