You are here:

Gică Hagi a făcut anunţul despre viitorul său după ce la finalul sezonului trecut a declarat că vrea să plece în străinătate

Gică Hagi a făcut anunţul despre viitorul său după ce la finalul sezonului trecut a declarat că vrea să plece în străinătate

Superliga

Comentarii

Gică Hagi spune că va rămâne la Viitorul şi în sezonul următor, deşi a tot declarat că şi-ar dori să preia o echipă din străinătate. Patronul şi antrenorul Viitorului a purtat negocieri cu mai multe echipe, însă n-au picat de acord.

Hagi anunţa pe finalul sezonului trecut că are nevoie de o nouă provocare în cariera de antrenor, la un club din străinătate care să-i permită să facă performanţă. ”Regele” a avut mai multe discuţii, dar a rămas la Viitorul. Gică Hagi spune că va continua să antreneze la echipa pe care o patronează şi îşi propune să scoată noi jucători în prim-plan.

”Voi continua aici, să fac o muncă cum am făcut în trecut, bună, şi să producem iar mulţi tineri, să aducem tineri iar, să îi propunem pentru prima ligă. Şi, bineînţeles, să ne atingem obiectivul. Aşa cum am făcut în anii precedenţi, încercăm să intrăm în play-off şi să facem lucruri frumoase”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagiliga 1viitorul 

viewscnt
Articole similare