Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a găsit un punct comun între Louis Munteanu şi fiul său. Atacantul a revenit în forţă în Superligă: "Cum a venit Ianis, a venit şi el"

Gică Hagi a găsit un punct comun între Louis Munteanu şi fiul său. Atacantul a revenit în forţă în Superligă: "Cum a venit Ianis, a venit şi el"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul Farului Constanţa, Gică Hagi, a reacţionat după ce a ajuns pe primul loc în Superligă, odată cu victoria de pe terenul lui CFR Cluj, scor 3-1. "Regele" a vorbit şi despre omul meciului, Louis Munteanu.

Gică Hagi, după CFR Cluj - Farul Constanţa 1-3 

Farul Constanţa a urcat pe primul loc în clasament Superligii, iar Gică Hagi a remarcat puterea jucătorilor săi de a reveni, după încă un meci în care au fost conduşi. 

De asemenea, antrenorul a vorbit şi despre Louis Munteanu, autor al unei duble, după ce atacantul a revenit la echipă sub formă de împrumut în urmă cu câteva săptămâni, de la Fiorentina. 

Hagi l-a redescoperit schimbat în bine pe Louis Munteanu, care a petrecut sezoane doar la echipa primavera a Fiorentinei, fără a debuta la echipa mare care evoluează în Serie A. 

"Demonstrăm că avem potenţial, echipă, nu e uşor să câştigi cu campioana României, o echipă europeană. Nu e uşor să joci cu CFR, FCSB, celelalte echipe, care se apără şi bine. Avem două meciuri în care revenim, în care luăm gol şi marcăm imediat. 

Pe Louis Munteanu îl ajutăm, s-a născut să marcheze goluri, mereu a marcat la noi, la loturi, arată foarte bine. A venit schimbat total în bine la Fiorentina, în bine. Cum a venit Ianis, a venit şi el. Arată foarte bine. 

Am atâta experienţă că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, sunt meciuri la trei zile şi trebuie să găsim soluţii. Uşor, uşor cred că am fost mai proaspeţi decât cei de la CFR. Trebuie să credem mai mult, mereu le zic asta, e o echipă talentată, am demonstrat şi azi. Când vor fi toţi fizic foarte bine şi cu meciuri în picioare, vom fi foarte bine", a declarat Gică Hagi după victoria împotriva campioanei României. 

VIDEO | CFR Cluj - Farul Constanţa 1-3 în Superligă

CFR Cluj a pierdut duminică, pe teren propriu, meciul cu echipa Farul Constanţa, scor 1-3, în etapa a şaptea a Superligii. Campioana CFR a condus cu 1-0

Clujenii au deschis scorul în minutul 10, după ce arbitrul Radu Petrescu a anulat golul lui Malele, din minutul 6, pentru ofsaid, dar, după vizionarea VAR a acordat penalti pentru CFR Cluj din cauza unui henţ a lui M. Popescu. Lovitura de la 11 m a fost transformată de Malele. Farul a egalat în minutul 34, prin Pitu – gol cu o lovitura de cap, din centrarea lui Nedelcu. Golul constănţenilor a vut nevoie de validarea VAR. 

În minutul 63 Farul a luat conducerea pe tabelă după golul înscris de Louis Munteanu, pentru ca în minutul 88 acelaşi Louis Munteanu să majoreze scorul la 3-1 pentru Farul.

Este a treia înfrângere suferită de CFR Cluj în actuala ediţie a Superligii. Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 15 puncte.

Afla mai multe despre: gica hagilouis munteanucfr cluj farul 1-3 

viewscnt
Articole similare