Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a oferit ultimele informaţii despre Ianis Hagi, după ce jucătorul lui Rangers s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte internaţionalul român

Gică Hagi a oferit ultimele informaţii despre Ianis Hagi, după ce jucătorul lui Rangers s-a infectat cu COVID-19! Cum se simte internaţionalul român

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a mers cu echipa naţională la Skopje, dar nu a făcut parte din lotul tricolorilor pentru partida cu Macedonia de Nord, scor 0-0, după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

După ce a fost confirmat pozitiv, fotbalistul a revenit cu un avion privat în ţară şi a intrat în izolare. Antrenorul celor de la Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a oferit informaţii despre Ianis Hagi în cadrul unei conferinţe de presă. Jucătorul care evoluează în Scoţia, este acasă, în Bucureşti, unde s-a izolat, iar starea lui de sănătate este mai bună. 

”Ianis e bine, e acasă, se simte din ce în ce mai bine. Face tratament şi sperăm să iasă cânt mai repede. E ok, e acasă, la Bucureşti”, a declarat Gheorghe Hagi.

Unde s-a infectat Ianis Hagi cu COVID-19. Anunţul făcut de presa din Scoţia

Presa din Scoţia a reacţionat după ce Ianis Hagi (23 de ani) a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Britanicii susţin că Ianis ar fi contactat virusul în Scoţia, la Ranges, echipa de club. Hagi Jr.

Ianis Hagi a fost depistat cu COVID-19 la echipa naţională şi deja a fost plasat în izolare. Hagi Jr. va absenta şi de la Rangers, dar presa din Scoţia e sigură că românul s-a infectat cu Coronavirus la echipa de club, după ce campioana britanică a recunoscut că mai multe persoane din club au fost testate pozitiv cu COVID-19.

Acum două săptămâni fotbaliştii James Tavernier, Calvin Bassey, Scott Wright şi Ryan Kent au lipsit din lot, împreună cu portarii Allan McGregor şi Jon McLaughlin.

”O nouă lovitură pentru Rangers, starul Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Federaţia Română de Fotbal a confirmat informaţia. Este cel mai recent membru al clubului Rangers care se infectează cu COVID-19, după numărul mare de cazuri din ultimele zile. Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert, când au apărut primele cazuri”, scriu scoţienii de la The Scottish Sun.

Scottish Sun anunţă că Ianis Hagi ar putea sta în carantină între 10 şi 20 de zile.

Afla mai multe despre: ianis hagi-gheorghe hagi-covid-19 

viewscnt
Articole similare