Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a sunat capitularea după eşecul cu FCSB: ”Campionatul s-a pierdut!”

Gică Hagi a sunat capitularea după eşecul cu FCSB: ”Campionatul s-a pierdut!”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a fost învinsă de FCSB, scor 0-1 (0-0), duminică seară, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 9-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de către Darius Olaru, dintr-o lovitură de la 11 metri controversată, în minutul 58.

La un duel între Adrian Şut şi Tudor Băluţă, din careul ”Marinarilor”, Sebastian Colţescu a decis să acorde lovitură de la 11 metri, chiar dacă nu a existat intensitate în lovitură.

Gică Hagi, la finalul meciului cu FCSB: ”Campionatul s-a pierdut”

La finalul meciului, Gică Hagi a reclamat vehement arbitrajul şi anunţă că echipa sa, Farul, a ieşit din lupta pentru titlu în acest sezon.

”Regele” consideră că singurul obiectiv realizabil rămas este accederea în play-off-ul competiţiei.

Viaţa e făcută din două lucruri. Nu o să stau să mă agăţ de lucruri. Dacă e aşa cum ni s-a transmis. Din simulare s-a dat penalty. Trebuia să jucăm mai bine, dacă eram noi. Eu cred că am făcut un meci bun, dar nu cum am vrut eu,

Eu am conducere, să iasă în faţă să vorbească. Era o simulare clară şi s-a dat penalty. Mai există respect? Eu vreau să mă uit la ale mele. Important e să ai gândul să marchezi, dar asta este.

Am primit cartonaş galben la primul fault. Au primit 100 de faulturi. Dacă aşa am fost arbitraţi acasă. Înseamnă că există ceva în care sunt depăşit de situaţie.

Ai mei au avut situaţii, s-au precipitat. Ştiam că puteam să marcăm, dar nu am marcat. Când joci cu echipe bune, trebuie să marchezi.

Nu pot să-i încurajez dacă am pierdut meciul. Nu-i cert. Facem analiză la cald. Vrem, nu vrem, trebuie să mergem înainte.

În momentul de faţă, ne odihnim. Trebuie să ne reculegem. Campionatul s-a pierdut, la ce am văzut în seara asta. Acum stăm să evaluăm? Vă daţi seama cât de greu poate să fie.

Niciun meci nu e uşor. Trebuie să fii mai bun decât adversarul. Trebuie să ştii să gestionezi lucrurile. Trebuie să începem să jucăm bine”, a declarat Gică Hagi, la finalul jocului cu FCSB.

Afla mai multe despre: gica hagifarul - fcsb 

viewscnt
Articole similare