You are here:

Gică Hagi a vorbit despre ieşirea nervoasă de la meciul cu Poli Iaşi: ”Ce aud în spatele meu trebuie să nu se mai întâmple”

Gică Hagi a vorbit despre ieşirea nervoasă de la meciul cu Poli Iaşi: ”Ce aud în spatele meu trebuie să nu se mai întâmple”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a comentat reacţia sa furioasă din timpul partidei dintre Farul şi Poli Iaşi de la sfârşitul săptămânii trecut, câştigată de ”marinari” cu 2-0.

Pe durata partidei Farul - Poli Iaşi din etapa  a patra a Superligii, ”Regele” i-a ”taxat” pe suporterii nemulţumiţi de la tribuna 2 care îi apostrofau pe jucători şi care au criticat jocul favoriţilor.

”Plecaţi dracu’ acasă, plecaţi acasă cu şmecheriile voastre! V-aţi obişnuit că asta e Barcelona! E Barcelona, aşa v-aţi obişnuit. Credeţi că e Barcelona aici?! Aduceţi bani, aduceţi bani!

Ce să las… taci din gură! Taci din gură tu! Stau toată ziua să… să aducă bani! Constanţa lui… să aducă bani! E uşor să spui…”, le-a transmis Gică Hagi fanilor nemulţumiţi, 

Gică Hagi: ”Suporterii noştri sunt cei mai fericiţi din România. Au avut doar succese”

”Sunt lucruri care se întâmplă. Ele rămân acolo. La cald zici una-alta, că aşa e, dar după ne liniştim şi ne vedem de ale noastre. Numai împreună putem să fim puternici. E clar că ce aud în spatele meu, la un moment dat, ar trebui să nu se mai întâmple.

Eu sunt acolo să iau deciziile, să fac formaţia, iar în tribună oamenii, bineînţeles, dacă sunt nemulţumiţi, suporterii pot să îşi manifeste lucrul ăsta. Dar în momentul în care eram noi oamenii trebuiau să fie, unii dintre ei, focusaţi doar pe a încuraja echipa. Echipa avea nevoie.

A fost bine la Constanţa înainte. Suporterii noştri sunt cei mai fericiţi din România, au avut doar succese. Echipa are nevoie de încurajări. Oamenii care vin trebuie să fie lângă ei”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gică hagifarulpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare