Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, ademenit cu ”munţi” de bani. ”Am avut o discuţie. M-a surprins răspunsul”

Gică Hagi, ademenit cu ”munţi” de bani. ”Am avut o discuţie. M-a surprins răspunsul”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) ar putea pleca de la Farul Constanţa, în perioada imediat următoare.

Cel care face surprinzătorul anunţ este impresarul Florin Manea.

Pleacă Gică Hagi de la Farul?

Florin Manea a recunoscut că a discutat cu ”Regele” despre posibilitatea de a antrena, curând, o echipă ”dintr-o ţară cu foarte mulţi bani”, cel mai probabil din Arabia Saudită.

Agentul a mers personal la Constanţa pentru a sta de vorbă cu Gică Hagi, iar răspunsul a fost unul care l-a pus pe gânduri.

Chiar dacă nu a dorit să ofere mai multe detalii, Florin Manea a lăsat de înţeles că Gică Hagi ar fi dispus să accepte o nouă provocare, mai ales dacă va fi recompensată corespunzător.

Am fost la mare, m-am întâlnit cu Gică pentru că m-a întrebat de el cineva dintr-o ţară cu bani mulţi. M-a întrebat cineva: «Crezi că Hagi ar accepta»?, Băi, nu ştiu, o să îl întreb,

Am avut o discuţie şi m-am lămurit. Eu l-am întrebat... m-a surprins răspunsul, dar nu pot să vă zic.

Gică Hagi e idolul meu. Vorbeam cu Zola odată, îi ziceam: «Eşti numărul 1». Dar mi-a zis: „Taci, tu eşti cu Hagi!”. Am recunoscut, da, e numărul 1 pentru mine. Am un respect deosebit pentru Hagi.

Să dea Dumnezeu să pot să fac bani de pe urma lui Hagi. Pentru mine e un bun naţional. Unde te duci, deschizi porţi. N-ai cum să nu respecţi un om aşa cunoscut. A fost o întrebare, la fotbalul până nu vezi scris se schimbă o grămadă de lucruri”, a declarat Florin Manea, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: gica hagiflorin manea 

viewscnt
Articole similare