Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi are mari emoţii înainte de meciul cu Dinamo: „Niciodată nu poţi fi favorit când joci cu ei!”

Gică Hagi are mari emoţii înainte de meciul cu Dinamo: „Niciodată nu poţi fi favorit când joci cu ei!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul va primi vizita celor de la Dinamo, luni, de la ora 20:00, în direct pe Orange Sport 1.

Declaraţie surprinzătoare a lui Gică Hagi înainte de meciul cu Dinamo

Tehnicianul Farului a prefaţat duelul de la Ovidiu şi a recunoscut că nu este favorit în acest meci. Ba mai mult, Gică Hagi consideră că până şi Dinamo plăteşte salarii mai mari decât oferă el la Farul Constanţa.

„Când joci cu Dinamo niciodată nu poţi să te consideri favorit! Trebuie să arăţi respect faţă de toată tradiţia unui club atât de mare. Dinamo a reprezentant România în Europa, iar din punctul meu, respect total! Trebuie să muncim foarte mult în teren pentru că sunt o echipă disciplinată tactic, destul de agresivă. Stă bine în teren şi trebuie să facem anumite lucruri. 

Au şi defecte şi trebuie să explorăm aceste minusuri pe care le au. Noi stăm foarte bine defensiv, chiar şi ofensiv am jucat foarte bine. Concentrare maximă, determinare bună şi vom încerca să câştigăm cele trei puncte. Când joci cu cluburile mari eşti motivat şi încerci să joci mai bine. Mentalitatea noastră este să jucăm şi să luăm cele trei puncte.

Proiectul nostru este de a crea o mentalitate în viitor, o mentalitate de învingători. Dar minusul nostru foarte mare este legat de bani... Şi Dinamo plăteşte mai mult decât noi”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Dinamo.

Afla mai multe despre: faruldinamogica hagi 

viewscnt
Articole similare