Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, cuvinte de laudă pentru Moruţan şi Cicâldău: ”Cred că au demonstrat că merită să fie aici”. Ce spune de amicalul cu Galata

Gică Hagi, cuvinte de laudă pentru Moruţan şi Cicâldău: ”Cred că au demonstrat că merită să fie aici”. Ce spune de amicalul cu Galata

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a disputat un amical cu Galatasaray, duminică dimineaţa. Băieţii lui Gică Hagi s-au impus cu 3-1, după ce au întors scorul pe final de meci.

Farul Constanţa a reuşit să câştige amicalul organizat de Gică Hagi, împotriva lui Galatasaray. Turcii erau favoriţi în faţa formaţiei dobrogene, dar au fost răpuşi, scor 3-1. De Nooijer a deschis scorul cu un autogol, în minutul 29, însă Jefte a reuşit să egaleze în minutul 84. Ely Fernandes şi Geroge Ganea au mai punctat pe final de meci şi au stabilit scorul final.

În urma partidei, Gică Hagi a oferit un interviu. ”Regele” şi-a înfruntat fosta echipă şi a ieşit învingător, însă nu asta l-a interesat. Antrenorul Farului s-a declarat mulţumit de antrenamentul făcut în compania turcilor şi a vorbit despre noul cuplu de români de la Istanbul, Moruţan şi Cicâldău, deşi doar unul a putut juca în amical.

Gică Hagi, cuvinte de laudă pentru lui Moruţan şi Cicâldău

Un meci amical, de pregătire, un antrenament foarte bun, cred că şi pentru ei, pentru că noi am învăţat foarte multe de la meciul asta. Am venit aici să învăţăm, suntem în formare, vrem să construim o echipă bună, care să joace un fotbal bun. A fost un examen pentru noi foarte bun.

(n.r. Moruţan este) tânăr, foarte talentat, cu perspectivă mare. Trebuie puţină răbdare să se adapteze la ritmul şi intensitatea jocurilor. Şi el şi Cicâldău sunt doi jucători care sunt foarte interesanţi şi cred că au demonstrat în primele două etape că merită să fie aici”, a declarat Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farul constanţagalta farulolimpiu moruţanalex cicâldăugică hagi 

viewscnt
Articole similare