You are here:

Gică Hagi, dat de gol?! "E reconstrucţie în jurul lui!". "Regele" a spus "nu" plecării jucătorului devenit pion principal la Farul

Gică Hagi, dat de gol?! "E reconstrucţie în jurul lui!". "Regele" a spus "nu" plecării jucătorului devenit pion principal la Farul

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a ales fotbalistul în jurul căruia vrea să reconstruiască echipa Farului, după un început sezon mai puţin fast. "Marinarii" au câştigat titlul de campioni în vara lui 2022, dar în actuala stagiune nu arată bine.

"Regele" Hagi are jucătorul în jurul căruia vrea să dea start revirimentului echipei de la malul Mării Negre. Este vorba despre Denis Alibec (33 de ani), atacantul care a fost cu echipa naţională la EURO 2024.

Denis Alibec, pion principal la Farul, după revenirea la echipa de la malul Mării Negre

Adrian Mutu crede că, fără să anunţe public, Gică Hagi a pornit reconstrucţia Farului în jurul lui Denis Alibec, după ce a refuzat oferta de transfer a atacantului la Rapid, unde a fost dorit de Marius Şumudică, cel care îi căuta înlocuitor lui Albion Rrahmani.

"Dacă îl întrebi pe Gică o să spună că nu, dar eu cred că e reconstrucţie în jurul lui Alibec anul ăsta, să facă o echipă puternică pentru sezonul următor.

(n.r - despre oferta de la Rapid) Nici Alibec n-a vrut să plece. La ultima discuţie pe care am avut-o cu Alibec el a zis că se simte foarte bine acolo şi ştie că relaţia lui cu Hagi este foarte benefică şi se poate reîntoarce la jucătorul care a fost acum două sezoane.

Eu zic că Farul e în reconstrucţie şi Hagi vrea să construiască în jurul lui Alibec o echipă puternică. Din ce am văzut eu în declaraţii, play-off-ul e un obiectiv secundar. El poate să spună mai multe, dar eu asta am văzut", a declarat Adrian Mutu, conform Fanatik.

Denis Alibec s-a întors la Farul liber de contract, după ce şi-a terminat înţelegerea cu cei de la Muaither SC.

Afla mai multe despre: gica hagidenis alibecfarulsuperligareconstructie 

viewscnt
Articole similare