Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi despre Ianis: ”Cea mai bună statistică a lui e că lumea vede că face 80-85% din ceea ce face Messi!”

Gică Hagi despre Ianis: ”Cea mai bună statistică a lui e că lumea vede că face 80-85% din ceea ce face Messi!”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a vorbit la Telekom Sport despre sezonul fiului său, Ianis Hagi. El a subliniat progresul pe care l-a înregistrat în ultimul an căpitanul Viitorului.

În direct la Telekom Sport, Gică Hagi a fost invitat de Dan Udrea să analizeze comparaţia dintre el şi fiul său la aceeaşi vârstă.

”E greu să comparăm în momentul de faţă. Eu arătam la vârsta lui că sunt talentat, asta face şi el. Aveam lucruri mai bune şi mai puţin bune. Jucam la echipa naţională pentru că în acel moment era un antrenor foarte tânăr şi m-a luat după 5 meciuri şi m-a băgat titular.Eu marcasem doar două goluri în Divizia A la Sportul, dar jucam la echipa naţională. De la Mircea Lucescu am învăţat ce înseamnă să promovezi jucători şi eu fac acelaşi lucru. Eu şi clubul nostru l-am răscumpărat pe Ianis, pentru că era un moment greu. Iar din acel moment a fost din ce în ce mai bun. Anul trecut a fost cel mai bun din playoff, anul acesta cred va fi printre cei mai buni din Liga 1. Dar cea mai bună statistică a lui Ianis este că ajunge să-l compare lumea ca şi rol, ca şi putere, ca şi valoare în sânul unei echipe cu Messi, adică 80-85% din ce face Messi face şi el. E tânăr, e de perspectivă. Singurul lucru de care are nevoie acum e o echipă care să-l facă şi mai mare” a mărturisit Gică Hagi la Sport Report cu Dan Udrea.

 

Afla mai multe despre: ianis hagigică hagi 

viewscnt
Articole similare